Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Terugkeren bij PSV is niet mijn grote wens, dan liever een mooi avontuur'

Laatste update:

Valckx was als speler vijf jaar actief bij de landskampioen en werkte in het verleden ook al als technisch manager in Eindhoven. Eén en één hoeft in het geval van de huidige technisch directeur van VVV-Venlo in dit geval echter niet per se twee te worden: "PSV blijft een geweldige club, maar ik zou er ook niet zomaar weer instappen. De algemeen directeur (Toon Gerbrands, red.) ken ik bijvoorbeeld amper", legt hij uit aan Voetbal International.

"Terugkeren bij PSV is niet mijn grote wens. Dan eerder nog eens een mooi avontuur in het buitenland. Niet nu, maar over een paar jaar. Ergens waar het leven goed is, bij een club die meedoet om de prijzen. Ik heb de afgelopen jaren wel wat aanbiedingen laten lopen. Mijn gevoel moet goed zijn. Geld zegt niet alles", maakt hij verder duidelijk.

Zou jij Stan Valckx een geschikte opvolger van Marcel Brands vinden?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
0
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
0
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
14
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
13
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties