Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Teun Koopmeiners vult voorpagina's in Italië na uitspraken in De Telegraaf

Laatste update:

Koopmeiners, die sinds de zomer van 2021 voor Atalanta speelt, sprak in Zeist met journalist Mike Verweij. De linkspoot vertelde onder meer waarom hij zich zo thuisvoelt bij La Dea in het Italiaanse Bergamo.

Meer: Teun Koopmeiners helpt Atalanta met goal aan plek in finale Coppa Italia

"Het is een heel warme club die me fantastisch heeft opgevangen", aldus Koopmeiners. Sinds zijn komst van AZ (14 miljoen euro) kwam Koopmeiners al 112 keer in actie namens Atalanta. Hij maakte 26 doelpunten en gaf 12 assists.

De twintigvoudig international van Oranje wordt vaak gelinkt aan een vervolgstap binnen de Serie A, maar staat ook open voor de Premier League. 'Mijn vriendin en ik hebben het heel erg naar ons zin in Italië, maar voor sommige clubs in Engeland doorsta ik de regen wel", aldus Koopmeiners.

Koopmeiners wil wel dat alle partijen erop vooruitgaan. "Ik hoop dat er mooie opties komen waarover ik kan nadenken. En vervolgens hoop ik dat Atalanta een mooi bedrag voor me ontvangt, want ik heb daar dan een prachtige tijd gehad."

Volgens Koopmeiners weet zijn club precies hoe de vork in de steel zit. "Ik heb Atalanta aangegeven dat ik komende zomer een stap wil maken. Maar er moet wel iets heel moois komen om dat zo maar in te ruilen voor Atalanta."

Tot zijn vertrek blijft Koopmeiners zich focussen op Atalanta, al krijgt hij de geruchten wel mee. "Ik zou liegen als ik zeg dat ik de vermeende belangstelling van Juventus en clubs uit de Premier League niet meekrijg. Natuurlijk lees ik dat ook of krijg ik het doorgestuurd." Koopmeiners ligt bij Atalanta nog tot medio 2027 vast en is volgens Transfermarkt zo'n 40 miljoen euro waard.

Voorpaginanieuws


Koopmeiners haalt met zijn uitspraken de voorpagina's van vele Italiaanse sportkranten. De supporters van Atalanta beseffen inmiddels dat de in Castricum geboren middenvelder bezig is aan zijn laatste maanden in Bergamo. De Italiaanse media maken het verhaal overigens wel iets groter door het jeugdproduct van AZ in hun koppen opnieuw hevig aan Juventus te linken.

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
69
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties