Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tijjani Noslin scoort op heerlijke wijze tegen AC Milan, dat wel wint van Hellas

Laatste update:

Aan de kant van Hellas stond Noslin in de spits. De Amsterdammer werd in zijn rug gesteund door onder meer Tomás Suslov, ex-FC Groningen. Bij Milan verscheen Tijjani Reijnders aan de aftrap. Hij vormde centraal op het middenveld een koppel met Ismael Bennacer. Noah Okafor kreeg in de punt van de aanval de voorkeur boven Olivier Giroud.

Fikayo Tomori kreeg al snel de mogelijkheid om de score te openen. De Engelsman kreeg de bal uit een vrije trap en zag zijn schot maar net naast het doel vliegen. Een prachtige volley van Okafor leidde na een kleine twintig minuten spelen bijna alsnog tot de openingstreffer. De Zwitser zag zijn inzet, tot zijn eigen ongeloof, net zo fraai door Lorenzo Montipo uit de bovenhoek worden getikt.

Ook Pulisic was dicht bij de 0-1. De Amerikaan zag zijn snoeiharde inzet via de onderkant van de lat uit de doelmond stuiteren. Milan bleef de bovenliggende partij en ging onverminderd op jacht naar de voorsprong. Zo zag Okafor zijn inzet, op aangeven van Pulisic, een meter naast het doel van Montipo vliegen.

Vlak voor rust pakte Milan alsnog de voorsprong. Leão gaf mee aan Theo Hernández, wiens pass in eerste instantie niets opleverde. De bal bleef echter in het bezit van de Fransman, die de bal vervolgens zelf maar besloot binnen te schieten in de korte hoek: 0-1.

Niet lang nadat het eerste fluitsignaal van de tweede helft klonk, werd het 0-2. Hellas-verdediger Pawel Dawidowicz stond te schutteren, waardoor Okafor vrije doortocht had richting het Montipo. De goalie kon de poging van de Zwitser nog wel keren, maar was kansloos op de rebound van Pulisic: 0-2.

Hellas gooide het schroom daarna wat meer van zich af en had via Noslin eigenlijk de aansluitingstreffer moeten produceren. De van Fortuna Sittard overgekomen aanvaller kopte van dichtbij echter over het doel van Mike Maignan. Na iets meer dan een uur spelen was het alsnog raak voor de Amsterdammer. Milan wekte de bal niet goed weg en Noslin schoot de bal vervolgens in de verre hoek met een heerlijke dropkick: 1-2.

Een resultaat zou er echter niet inzitten voor Hellas, mede doordat ook Chukwueze, die inviel voor de immer dreigende Okafor, zijn naam op fraaie wijze op het scorebord wist te schieten. Hellas werkte een hoekschop van Milan niet goed weg, waarop Chukwueze met een heerlijke volley in de verre hoek voor de 1-3 tekende.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
5
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
10
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
11
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties