Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tijjani Reijnders geeft toestemming voor toptransfer; eerste bod snel verwacht

Laatste update:

Het lijkt er sterk op dat Reijnders zijn laatste wedstrijd voor AZ inmiddels heeft gespeeld. Behalve Milan wordt de 24-jarige middenvelder ook gelinkt aan Sporting Portugal, terwijl een niet nader genoemde Premier League-club al een bod van 14 miljoen euro zou hebben gedaan. Dat bod werd echter afgeslagen; volgens Di Marzio moet Reijnders, die nog tot medio 2027 vastligt in Alkmaar, achttien miljoen euro kosten. Begin maart namen Napoli, Bologna en Fiorentina al plaats op de tribune van Lazio voor het uitduel van AZ in de achtste finale van de Conference League.

Mocht Reijnders uiteindelijk inderdaad de overstap maken naar Milan, dan zou hij de opvolger kunnen worden van Sandro Tonali. Hij is dicht bij een overgang naar Newcastle United en gaat de Italiaanse grootmacht tussen de zeventig en tachtig miljoen euro opleveren. Afgelopen week stelde transfermarktexpert Fabrizio Romano dat de deal zich in een afrondende fase begeeft.

Behalve Reijnders is Milan ook bezig met een andere middenvelder: Ruben Loftus-Cheeck, van Chelsea. De 27-jarige middenvelder is volgens Romano al helemaal persoonlijk rond met de nummer vier van afgelopen Serie A-seizoen. Bijna twee maanden geleden werden de eerste contacten tussen de Engelsman en Milan gelegd, en het lijkt nu een kwestie van dagen voordat beide partijen rond zijn.

Joey Veerman
Volgens La Gazzetta dello Sport is ook Joey Veerman in beeld bij Milan. De 24-jarige middenvelder, die volgens verschillende medio ook in beeld is bij Lazio, speelt sinds anderhalf jaar voor PSV. Deze maand maakte hij zijn debuut namens het Nederlands elftal, tijdens het duel met Italië in de Final Four van de Nations League (2-3). Veerman, die mogelijk als alternatief voor Reijnders wordt gezien in de Italiaanse modestad, ligt in Eindhoven nog tot medio 2026 vast.

Denk jij dat Tijjani Reijnders goed genoeg is om basisspeler bij AC Milan te worden?

Meer nieuws

Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
15
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
10
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
15
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties