Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tijjani Reijnders rondt droomtransfer naar AC Milan definitief af

Laatste update:

De onderhandelingen tussen AZ en Milan gingen er stevig aan toe, waardoor Reijnders lange tijd geduldig moest zijn. Afgelopen zaterdag werd er dan eindelijk een akkoord bereikt, waardoor alleen de medische keuring en de handtekeningen nog nodig waren om de transfer definitief af te ronden. Reijnders vertrok maandagmiddag naar Milaan om de laatste details in orde te maken.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

De inmiddels ex-AZ'er krijgt met behoorlijk wat concurrentie te maken op het middenveld van de Italianen. Zo heeft trainer Stefano Pioli onder anderen Ruben Loftus-Cheek, Tommaso Pobega, Rade Krunic en Ismaël Bennacer tot zijn beschikking, al ligt laatstgenoemde er de komende maanden nog uit wegens een zware knieblessure. Daarnaast wordt er druk werk gemaakt van de komst van Yunus Musah, een Amerikaanse middenvelder van Valencia. Milan haalde naast Loftus-Cheek en Reijnders ook Christian Pulisic, Luka Romero en Marco Sportiello binnen.

Het is de laatste jaren erg snel gegaan met Reijnders, die door AZ in de zomer van 2017 transfervrij werd opgepikt bij PEC Zwolle. De rechtspoot ontwikkelde zich prima bij Jong AZ en werd begin 2020 voor een halfjaar gestald bij RKC Waalwijk. Uiteindelijk speelde Reijnders slechts acht wedstrijden voor de Brabanders, aangezien de coronapandemie de competitie al snel volledig stillegde. In de seizoenen 2020/21 en 2021/22 schommelde de spelmaker tussen de bank en de basis in het AFAS Stadion, maar afgelopen jaar wist hij zijn plek definitief te veroveren en maakte hij in 54 wedstrijden zijn opwachting. Daarin was Reijnders goed voor 7 doelpunten en 12 assists. Hij lag nog tot medio 2027 vast in Alkmaar, waardoor AZ hoog in de boom kon gaan zetten wat betreft de transfersom.

Wil jij Tijjani Reijnders live in actie zien bij AC Milan? Wacht dan niet te lang en koop je tickets via deze link in de ticketshop!

Meer nieuws

The Times weet welke rol Slot precies gaat krijgen binnen organisatie Liverpool
5
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
3
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
28
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties