Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toekomst Wijnaldum hoogst onzeker na boodschap van Mourinho

Laatste update:

Wijnaldum meldde zich begin augustus in de Italiaanse hoofdstad, debuteerde namens Roma in de Serie A en brak vervolgens tijdens een training zijn scheenbeen. Als gevolg daarvan moest de rechtspoot maar liefst zes maanden revalideren, waardoor hij ook het WK in Qatar aan zich voorbij moest laten gaan. Uiteindelijk speelde Wijnaldum dit seizoen 23 officiële wedstrijden voor Roma, waarin hij goed was voor twee doelpunten en een assist. Tijdens de verloren Europa League-finale tegen Sevilla kwam Wijnaldum afgelopen week als invaller 52 minuten in actie.

Hoewel Mourinho tevreden is over het werkethos van Wijnaldum, is de clubleiding er niet van overtuigd dat de middenvelder nog negen miljoen euro waard is. Transfermarkt schat zijn marktwaarde nog wel in op twaalf miljoen euro. Roma heeft het echter niet breed en legt de prioriteit op de komst van Houssem Aouar, die de nummer zes van de Serie A transfervrij kan overnemen van Olympique Lyon. De 24-jarige international van Algerije is gezien zijn leeftijd een stuk interessanter voor i Giallorossi.

Feyenoord-icoon Willem van Hanegem droomde halverwege april openlijk van een terugkeer van Wijnaldum naar De Kuip. In de Willem & Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad vertelde de Kromme dat hij hoopt dat zijn club een poging gaat wagen. "Misschien moet hij daar wel weg. Ik zou hem zo ophalen op Schiphol", aldus Van Hanegem over de reserverol van Wijnaldum bij Roma. Indien de middenvelder daadwerkelijk terug wil keren naar Feyenoord zal hij water bij de wijn moeten doen. Wijnaldum verdient bij PSG een vorstelijk salaris.

Zie jij Wijnaldum al terugkeren naar Feyenoord?

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
73
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties