Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Totale implosie' bij Ajax: Valentijn Driessen zag ruzie tussen Steijn en speler

Laatste update:

Driessen vindt het te makkelijk om alleen het spelersmateriaal de schuld te geven voor de crisis waar Ajax momenteel in verkeert. "Steijn heeft niet geleverd bij een kans die hij als doorsnee profspeler en doorsnee trainer van kleine clubs nooit gedacht had te krijgen", schrijft Driessen in zijn column voor De Telegraaf. "Het harde oordeel is dat Steijn als trainer te klein is voor een grote club als Ajax."

Meer: Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: ‘Klopt dat?’ | John van 't Schip heeft hoopvol nieuws uit de ziekenboeg van Ajax

De columnist is van mening dat er na het debacle tegen FC Utrecht (4-3 verlies) geen enkel argument meer te noemen was waarom de clubleiding bij Ajax nog met Steijn moest doorgaan. "Onder zijn leiding is Ajax altijd al los zand geweest, viel er geen lijn of vooruitgang in het spel te ontdekken en werd het vertrouwen en de vorm van alle spelers met de week minder. Dusdanig dat het bij tijd en wijle zelfs leek op sabotage wat bijvoorbeeld Berghuis, Taylor, Sutalo, Sosa en Tahirovic lieten zien in Utrecht."

Driessen zag 'de totale implosie bij Ajax' zondagmiddag in Stadion Galgenwaard aan de oppervlakte komen. Scheidsrechter Dennis Higler moest het duel met FC Utrecht twee keer tijdelijk stilleggen. Steijn kon zijn spelers vervolgens niet meer bereiken óf ze lieten hem links liggen, schrijft Driessen.

"Het was een ongeorganiseerde puinhoop op het veld van trainers en spelers, die in groepjes stonden te discussiëren terwijl Steijn in teamverband aanwijzingen wilde geven. Er ontstond zelfs ruzie tussen Steijn en zijn assistenten en invaller-keeper Ramaj, terwijl Berghuis doodgemoedereerd met hand voor zijn mond het laatste wereldnieuws doornam met de gewisselde FC Utrecht-aanvaller en zijn voormalig Ajax-maatje Labyad."

Reactie Steijn op ontslag
In Amsterdam beschikte Steijn nog over een contract dat doorliep tot medio 2026, maar dat werd maandagavond vroegtijdig ontbonden. Steijn liet in een persbericht weten te balen van het besluit, al begreep hij dat er consequenties worden verbonden aan de tegenvallende resultaten. "Vanochtend heb ik samen met de directie overleg gehad en we zijn aan het einde van de middag weer bij elkaar gekomen. Wij kwamen tot de conclusie dat dit nu het beste is voor Ajax, al vind ik het vreselijk jammer."

Hedwiges Maduro, die als assistent-trainer van Steijn fungeerde, neemt voorlopig de honneurs waar. Het eerstvolgende duel voor Maduro wordt de Europa League-wedstrijd van donderdag tegen Brighton & Hove Albion. Vervolgens staat komende zondag de topper tegen PSV op het programma.

Eredivisie
PSV
5 - 2
Ajax

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
0
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
2
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
0
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
22
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
28
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties