Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tottenham Hotspur doet zaken met Atalanta en presenteert eerste aanwinst

Laatste update:

Gollini, 26 jaar, is de eerste zomerse versterking van Tottenham. Hij speelde in de jeugd voor Fiorentina en Manchester United. In 2014 verliet hij Manchester United voor Hellas Verona en bij die club debuteerde hij als profvoetballer. Na twee seizoenen, waarin Gollini in totaal 29 duels in de Serie A speelde, tekende hij in de Championship bij Aston Villa. Hij kwam tot twintig optredens in de eerste seizoenshelft van 2016/17, maar verloor zijn basisplek en werd vanaf januari 2017 voor achttien maanden verhuurd aan Atalanta. Die overstap werd in de zomer van 2018 permanent.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Tottenham Hotspur (@spursofficial)

Gollini begon als tweede keus achter Etrit Berisha, maar veroverde in de tweede seizoenshelft van zijn debuutjaar een basisplaats. Nadat Berisha in de zomer vertrok, werd Gollini de onbetwiste eerste keus. Hij had een basisplaats in de zes groepswedstrijden van het Champions League-seizoen 2019/20. In het afgelopen seizoen wisselde trainer Gian Piero Gasperini tussen Gollini en Marco Sportiello. Daardoor kwam Gollini tot twee optredens in de groepsfase, de 0-2 zege op Liverpool en de 0-1 zege op Ajax, en speelde hij één achtstefinalewedstrijd tegen Real Madrid. Hij besloot het seizoen als eerste keeper. Door het aantrekken van doelman Juan Musso van Udinese deze zomer zou Gollini in het nieuwe seizoen geen basisplek hebben.

In november 2019 debuteerde Gollini voor de nationale ploeg van Italië met een invalbeurt in een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina. Hij behoorde niet tot de uiteindelijke EK-selectie van Italië. Mogelijk wordt Gollini richting Londen gevolgd door Cristian Romero. Tottenham en Atalanta zijn in gesprek over de 23-jarige verdediger. Donderdag meldde journalist Gianluigi Longari dat Atalanta een Engels bod van totaal 45 miljoen euro naar de prullenbak heeft verwezen. Volgens journalist Fabrizio Romano verlangt de nummer drie van het afgelopen Serie A-seizoen een bedrag van 55 miljoen euro voor Romero. Zelf zou hij al akkoord zijn over een vijfjarig contract in Londen.

Meer nieuws

Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
9
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
8
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
11
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties