Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tragisch: David Silva (37) loopt in laatste seizoen ernstige blessure op

Laatste update:

Sociedad plaatste zich in het afgelopen seizoen voor het eerst in tien jaar weer voor de groepsfase van de Champions League, maar moet het in het miljardenbal doen zonder routinier Silva. De technicus was de afgelopen drie seizoenen nog behoorlijk van waarde bij Erreala. In 93 officiële wedstrijden voor de Andalusiërs vond Silva 7 keer het net. 18 keer fungeerde hij als aangever. Door zijn blessure is het nog maar de vraag of Silva ooit nog in actie komt. Donderdagavond kwam Sociedad met het dramatische nieuws.

"David Silva moest gisteren (woensdag, red.) de training verlaten met veel pijn aan zijn knie", begint Sociedad het bericht. "Uit verschillende medische tests is gebleken dat hij letsel heeft opgelopen in zijn voorste kruisband. Op dit moment moet hij worden onderzocht door een specialist. Dat zal volgende week plaatsvinden." De Spaanse legende zelf liet via sociale media nog niets weten, maar kan rekenen op veel steun vanuit Sociedad, Valencia en Manchester.

Silva, een jeugdproduct van Valencia, werd in de eerste jaren van zijn carrière gestald bij SD Eibar en Celta de Vigo. Vervolgens brak hij definitief door in de sinaasappelstad, waarna hij voor 28 miljoen euro werd opgepikt door Manchester City. Bij the Citizens groeide Silva uit tot een van de eerste clubiconen in het huidige dominante tijdperk van de club. In 436 wedstrijden voor City kwam de Spanjaard tot 77 doelpunten en 140 assists. Met City won Silva de Premier League (4x), de FA Cup (2x), de League Cup (5x) en de Engelse Supercup (3x). Ook vanwege zijn prestaties met la Roja is de middenvelder een icoon te noemen. Silva werd eenmaal wereldkampioen en tweemaal Europees kampioen.

Meer nieuws

Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
0
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
34
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties