Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tranen in kleedkamer Rayo: 'De arbiter heeft alles verkeerd gedaan'

Laatste update:

Dat was hij vooral in scheidsrechter Ignacio Iglesias, die rode kaarten uitdeelde aan Tito en Raúl Banea. Daardoor moest Rayo na 28 minuten met negen man verder. "Het is lang geleden dat ik zoiets raars en vernederends heb gezien. Hier heeft niemand wat aan. Madrid niet, wij niet en het Spaanse voetbal niet. Als zoiets gebeurt, dan zijn er geen winnaars. Wij voelen ons vernederd. Misschien vonden sommige Madrilenen dit leuk, maar de meeste mensen zullen dit niet leuk hebben gevonden. Dit mag nergens gebeuren. Dit voelt als een nachtmerrie."

"Mijn spelers zijn professioneel en hebben alles gegeven, maar de scheidsrechter heeft werkelijk alles verkeerd gedaan. Alles. Ik wens iedereen een prettig kerstfeest, ook de scheidsrechter", zo besloot Jémez de persbijeenkomst. Hij vertelde ook nog dat sommige spelers in de kleedkamer moesten huilen: "De competitie heeft vandaag aan waardigheid verloren."

La Liga
Real Madrid
10 - 2
Rayo Vallecano

Meer nieuws

'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
30
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
4
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
7
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
18
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
3
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties