Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Transfer Harry Kane op losse schroeven: Bayern ziet alternatief in Bundesliga'

Laatste update:

Kane zou bij de clubleiding van Bayern hebben aangegeven graag de overstap te willen maken van Tottenham Hotspur. Een eerste bod van zeventig miljoen euro werd echter direct naar de prullenbak verwezen. De 29-jarige spits beschikt bij Tottenham nog over een contract tot medio 2024, toch verlangen de Noord-Londenaren een transfersom van zo'n honderd miljoen euro. Volgens Plettenberg heeft Kane zijn zinnen gezet op een transfer en wil hij enkel nog naar München.

Tottenham moet zijn topscorer aller tijden deze zomer verkopen om nog wat aan hem te verdienen. Bayern heeft vooralsnog geen tweede bod uitgebracht, maar mocht een transfer van Kane deze zomer nog niet haalbaar zijn, dan is een transfervrije overstap in de zomer van 2024 ook een optie voor de Duitsers. In dat geval richt Bayern zich volgens Plettenberg op een tijdelijke oplossing. De dertigjarige Niclas Füllkrug, vorig seizoen goed voor zestien goals in het shirt van Werder Bremen, geldt als zijn alternatief.

Kim Min-jae
Waar de onderhandelingen over Kane stroef lopen, verwacht Bayern met Kim Min-jae op de korte termijn wel een nieuwe centrumverdediger te presenteren. De verdediger van Napoli is al persoonlijk akkoord met de Beierse ploeg over een contract tot medio 2028. Hij wordt gezien als opvolger van Lucas Hernández, die op zijn beurt de defensie van Paris Saint-Germain gaat versterken.

Meer nieuws

Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
0
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
13
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
16
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
9
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
19
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties