Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transfer van 50 miljoen compleet: Frans international tekent bij Aston Villa

Laatste update:

Villa had al een principeakkoord met Leverkusen over de te betalen transfersom voor Diaby, zo meldde RMC Sport afgelopen woensdag. De Engelsen vreesden dat de deal gekaapt zou worden toen Al-Nassr op het toneel verscheen. De club van onder meer Cristiano Ronaldo haalde deze zomer al Marcelo Brozovic (Internazionale) en Seko Fofana (RC Lens) binnen, maar slaagde er niet in om Diaby te overtuigen.

De razendsnelle vleugelspits, met een gemeten sprintsnelheid van 36,52 km/u een van de snelsten ooit in de Bundesliga, werd overtuigd door Aston Villa-manager Unai Emery. Sinds de Spanjaard het eind oktober overnam van Steven Gerrard zetten the Villans een gigantische opmars in, die eindigde op de zevende plaats in de Premier League. Daardoor komt Villa in het nieuwe seizoen uit in de play-offs van de Conference League.

Diaby begon zijn professionele carrière bij Paris Saint-Germain en maakte zijn debuut in 2018. De linksbenige rechtsbuiten werd na zijn eerste jaar voor vijftien miljoen euro verkocht aan Bayer Leverkusen. In Duitsland gold de Fransman als een van de gevaarlijkste vleugelspitsen uit de competitie. In 172 optredens kwam hij tot 49 goals en 48 assists. Diaby speelde negen keer voor Frankrijk, maar zat niet in de WK-selectie. In maart viel hij wel in tegen Nederland, dat in de EK-kwalificatiereeks met 4-0 van het veld werd geveegd.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
1
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
7
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
0
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
5
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties