Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Transfervrije back hoopt 'oude droom' te vervullen met contract bij Barça'

Laatste update:

Sinds 2012 is Jordi Alba de vaste linksback van Barcelona. De 33-jarige Felipe Luís zou er echter geen problemen mee hebben tweede viool te spelen achter de Spanjaard. Sterker nog, Filipe Luís zou liever op de bank zitten bij Barcelona dan terugkeren naar zijn thuisland Brazilië, waar ook diverse clubs interesse in zijn diensten hebben. Voor de Catalanen zou de vleugelverdediger een relatief goedkope back-up zijn, die tevens genoeg ervaring heeft om de plaats van Alba over te nemen indien nodig.

In het verleden werd Filipe Luís vaker aan Barça gelinkt, maar tot een overgang kwam het nooit. Nu is de linkervleugelverdediger een interessante optie, omdat er geen transfersom op tafel hoeft te komen voor de speler. De landskampioen van Spanje beraadt zich momenteel op een kortdurend contractvoorstel voor de 38-voudig international van Brazilië.

Filipe Luís speelt al acht jaar in het shirt van Atlético Madrid. De routinier werd in 2010 door los Colchoneros overgenomen van Deportivo de La Coruna en groeide direct uit tot een belangrijke basisspeler. In het seizoen 2014/15 nam Chelsea de verdediger over van Atléti, maar na een teleurstellend seizoen keerde hij de zomer daarop alweer terug in Madrid. In 2004 speelde Felipe Luís op huurbasis bij Ajax, maar hij kwam daar nooit in actie.

Is Filipe Luís een aanwinst voor Barcelona?

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
0
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
6
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
5
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
30
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties