Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfervrije Ryan Thomas keert na avontuur bij PSV terug in Zwolle

Laatste update:

Thomas is inmiddels bijna volledig hersteld van een zware knieblessure en staat weer op het veld. Op de website van de Blauwvingers vertelt hij blij te zijn met zijn terugkeer. "Bij PEC Zwolle heb ik de mooiste dag uit mijn voetballoopbaan beleefd, maar niet alleen dat. Aan deze club heb ik veel te danken. Zij gaven mij bijna tien jaar geleden de kans om in Europa profvoetbal te spelen. Zwolle voelt voor mij en mijn gezin dan ook als thuis. Na ook een hele mooie periode in Eindhoven met ups en downs voel ik me sterker dan ooit en heb ik heel veel zin om weer te voetballen."

Thomas kwam in zijn tijd bij Zwolle tot 143 wedstrijden, waarin hij twaalf doelpunten liet aantekenen en 22 keer de man van de assist was. Bij PEC was Thomas een van de motoren van het team dat in 2014 Ajax met liefst 5-1 wist te verslaan in de KNVB Bekerfinale. Aan het begin van het daaropvolgende seizoen wist Thomas met PEC ook beslag te leggen op de Johan Cruijff Schaal, door wederom Ajax te verslaan (1-0). Na zijn transfer naar PSV in 2018 liep de bewegelijke middenvelder meerdere zware blessures op, waaronder aan zijn enkel en knie. Nu keert Thomas dus terug in Overijssel om zijn oude club PEC aan promotie naar de Eredivisie te helpen.

Technisch directeur Marcel Boudesteyn is dan ook verheugd met de terugkeer van Thomas. "Ryan heeft hier natuurlijk een fantastische geschiedenis. Dat hij nu terugkeert is voor ons op meerdere fronten heel goed nieuws. Met Ryan hebben we een sterke en inmiddels zeer ervaren speler aan onze selectie toegevoegd die logischerwijs van grote waarde kan gaan zijn op ons middenveld. Met zijn 27 jaar liggen er bovendien nog veel mooie voetbaljaren in het verschiet. Ryan heeft in Eindhoven een lange revalidatie achter de rug en traint inmiddels alweer op het veld. Ik heb goede hoop dat hij nog voor het einde van dit jaar kan aansluiten bij de selectie. Tot slot wens ik Ryan welkom thuis in Zwolle en veel succes de komende maanden."

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
1
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
6
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties