Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Vitesse krijgt gigantische mokerslag te verwerken: faillissement is heel dichtbij

Laatste update:

Eigenlijk was alle laatste hoop bij Vitesse gericht op Franke, een Gelderse ondernemer die als laatste serieuze overnamekandidaat was overgebleven. Franke leek bereid om een deal te sluiten over de miljoenenschuld die Vitesse heeft en daarin ook de vorige overnamekandidaat Coley Parry te betrekken. Er moet een oplossing worden gevonden voor een bedrag van 14,3 miljoen euro dat Vitesse verschuldigd is aan de Amerikaanse zakenman.

Vitesse zit in de hoek waar de klappen vallen. Eerder haakten Maasbert Schouten, Michael van de Kuit (van stadioneigenaar Nedstede) en de Amerikaanse zakenman Frank McCourt, eigenaar van Olympique Marseille, af voor de overname.

De tijd begint te dringen voor Vitesse. Dinsdag om middernacht loopt de deadline af voor het inleveren van de stukken voor de commissie van beroep voor het behoud van de proflicentie van de club.

Vitesse had na het afzeggen van Franke nog ongeveer acht uur de tijd voor een Houdini-act om de club alsnog te redden. Het Algemeen Dagblad meldt dat Vitesse 'een smeekbede' heeft gestuurd aan Van de Kuit om de club van de ondergang te redden.

Van de Kuit is eigenaar van GelreDome en stelde zich afgelopen maanden hard op: de huur voor het stadion wordt voor Vitesse na de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie niet verlaagd, ondanks dat de club het bedrag niet kan opbrengen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Tickets voor de Premier League en Championship vanaf 38 euro. Bestel ze hier!
0
Roemeense supporter probeert Vandaag Inside-verslaggever Tom Staal aan te vallen
10
Deze 20 Eredivisie-spelers zijn deze zomer transfervrij op te halen
3
Supporters Bayern München starten petitie tegen verkoop van Matthijs de Ligt
29
VZ Kort: Peter Bosz wint Rinus Michels Award voor beste trainer Eredivisie
77
Priske biedt op eerste persconferentie meteen excuses aan aan Feyenoord-fans
38

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties