Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Treffer De Guzman niet genoeg voor Napoli, Di Natale viert mijlpaal

Laatste update:

Napoli - Cagliari 3-3
De thuisploeg, zonder geblesseerde krachten als Lorenzo Insigne, Dries Mertens en Camilo Zuniga, begon prima en leek al na een half uur klaar te zijn met de eilandbewoners. Gonzalo Higuaín ontsnapte in minuut elf aan de aandacht van de defensie en opende de score, waarna Gökhan Inler de marge in de dertigste minuut verdubbelde. Doelman Alessio Cragno had geen verweer op het geplaatste schot van afstand van de Zwitsers international. Napoli nam het daarna iets te licht op en moest nog voor rust de aansluitingstreffer van Victor Ibarbo toestaan. De Colombiaan rondde af na een fraaie actie in de zestien.

Meteen na rust maakte Caglairi de comeback compleet. Diego Farias liep door op een inzet met het hoofd van ploeggenoot Luca Rossettini en hoefde de bal alleen nog maar te schampen voor de gelijkmaker. Met een prachtige kopbal bracht De Guzman de thuisploeg vervolgens wederom op voorsprong, maar ook dit keer waren i Partenopei niet bij machte om die vast te houden. Na een uitstekend opgezette aanval schoof Farias op aangeven van Ibarbo bij de tweede paal de 3-3 binnen.

Cesena - Sampdoria 1-1
Sampdoria hoopte zondagmiddag op te schuiven naar de derde plek. Om dat mogelijk te maken moest Napoli punten verspelen, terwijl i Blucerchiati zelf de volle buit moesten halen op bezoek bij laagvlieger Cesena. Aan voorwaarde één werd voldaan, maar Sampdoria slaagde er zelf niet in om tot winst te komen. Dat was te wijten aan ex-Sampdoria-verdediger Stefano Lucchini, die na een uur spelen uit een rebound van dichtbij de score opende. Hij verontschuldigde zich vervolgens uitgebreid, maar zal toch gemengde gevoelens hebben overgehouden aan wat zich zeventien minuten later afspeelde. Ploeggenoot Constantin Nica trof namelijk eigen doel en bepaalde de eindstand daarmee op 1-1.

Udinese - Chievo 1-1
Het treffen tussen de nummers acht en achttien van de Serie A had niet heel erg veel om het lijf, maar werd toch een wedstrijd om nooit meer te vergeten. Vooral voor Di Natale dan: de oude vos schoot op slag van rust de 1-0 binnen en tekende daarmee in zijn vierhonderdste wedstrijd voor zijn tweehonderdste treffer in de Serie A. Alleen Silvio Piola (274), Francesco Totti (237), Gunnar Nordahl (225), Giuseppe Meazza (216) en Roberto Baggio (205) staan daarmee nog boven de 37-jarige spits. Het was overigens niet genoeg voor de zege: met een raak afstandsschot zorgde Ivan Radovanovic voor de 1-1.

-

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
187
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties