Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tuchel witheet over bizarre uitleg scheids na penaltymoment bij Arsenal - Bayern

Laatste update:

Na de wedstrijd werd er vooral gesproken over het feit dat scheidsrechter Glenn Nyberg besloot om Arsenal in extremis geen penalty toe te kennen. In plaats daarvan floot de Zweedse arbiter af.

Er doken op sociale media echter ook al snel beelden op van een moment in de 67ste minuut, toen Bayern met 2-1 aan de leiding ging. Te zien is hoe Arsenal-doelman David Raya de bal naar zijn verdediger Gabriel Magalhães speelde nadat Nyberg met een fluitsignaal het teken gaf om het spel te hervatten.

Na het ontvangen van de pass koos de Braziliaanse verdediger er plots voor om de bal met beide handen op te pakken, omdat hij dacht dat hij de doeltrap moest nemen. Gabriel legde de bal goed en speelde vervolgens Raya in. Scheidsrechter Glenn Nyberg greep niet in, tot woede van Tuchel. Ook VAR Pol van Boekel besloot zijn Zweedse collega niet te corrigeren.

Reactie Tuchel


"Ik denk dat er een grote fout is gemaakt door hier geen penalty voor te geven wegens hands", zei de trainer van Bayern na afloop tegen Sky Sports. "Het is een gekke situatie. Nadat er is gefloten en de bal al is neergelegd, pakt de verdediger hem met zijn hand. Wat ons heel boos maakt, is de uitleg die we in het veld kregen. Hij zei onze spelers dat het een kinderlijke fout was en dat hij daarvoor geen penalty gaat geven in een Champions League-kwartfinale."

"Het is een vreselijke redenering, vervolgde Tuchel. "Het betekent dat hij handsballen beoordeelt, of het nu een kinderlijke fout is of een volwassen fout. We zijn boos, omdat het een belangrijke beslissing is die tegen ons uitviel."

Tuchel heeft er ondanks de discutabele beslissing van de Zweedse arbiter nog steeds alle vertrouwen in dat Bayern de kwartfinale tijdens de return in eigen huis in zijn voordeel weet te beslissen. "Het is 2-2, volledig in evenwicht en we hebben nog een return om te spelen. Hopelijk kunnen we met dezelfde passie en intensiteit spelen als vandaag en voor dezelfde sfeer zorgen in ons stadion."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties