Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Turkije komt enorme blunder bij goal Cerný in vriendschappelijk duel te boven

Laatste update:

Aan de zijde van van Tsjechië had bondscoach Jaroslav Silhavy een basisplaats ingeruimd voor Cerny. De vleugelaanvaller van FC Twente, die zijn achtste interland speelde, mocht eerder deze maand ook een helft meedoen tijdens een oefeninterland tegen Duitsland (1-0). Het vriendschappelijke duel tussen Turkije en Tsjechië stond in het teken van het afscheid van scheidsrechter Cüneyt Çakir. De 45-jarige arbiter beëindigde zijn carrière na vijf minuten met een speciale wissel, waarna hij in het zonnetje werd gezet. De Schot William Collum was de leidsman voor het restant van het oefenduel.

Het spel golfde in het eerste bedrijf op en neer, al leidde dit niet direct tot serieuze mogelijkheden. De ban werd uiteindelijk na een half uur gebroken door de Turken. Voormalig FC Twente-aanvaller Ünal werd de diepte ingestuurd door Cengiz Ünder en vond de lange hoek: 0-1. De ploeg van bondscoach Kuntz leek hierna door te drukken, echter stuitte Ünder op de vuisten van doelman Jiri Pavlenka.

Waar de sluitpost van Tsjechië zijn land op de been hield, ging zijn collega Dogan na rust gigantisch in de fout. Cerny schoot vanaf een meter of 25 recht op de Turkse doelman, die de bal knullig in zijn eigen goal duwde. Turkije slaagde er desondanks vrij snel in om weer orde op zaken te stellen. Tomas Koubek, die Pavlenka in de rust als doelman van Tsjechië verving, wist eerst nog redding te brengen op schoten van Cenk Tosun en Dogukan Sinik, maar liet zich vervolgens in de korte hoek verrassen bij een schot van Calhanoglu: 2-1.

Meer nieuws

Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
7
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
9
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
10
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
21
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties