Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Turkse bondscoach maakt excuses: 'Maar nu krijgen we overdreven veel kritiek'

Laatste update:

"We zijn teleurgesteld, want we wilden door de groep komen en dachten dat we daar goed genoeg voor waren", zo tekent Fanatik op uit de mond van Günes. "We hebben niet aan de verwachtingen voldaan. Aan de eerste nederlaag hielden we een trauma over. We waren nu iets beter dan tegen Wales, we hebben iets kunnen herstellen. Zwitserland heeft ook getalenteerde spelers. Het spijt me voor deze wedstrijd en die tegen Wales. Dat zijn wedstrijden die we moeten winnen."

"Dit is een ploeg die de komende tien jaar van het Turkse voetbal zal kleuren. Maar zo'n prestatie op een eindtoernooi is onaanvaardbaar", vervolgt Günes. "Ik ben hiervoor verantwoordelijk. Ik denk nog niet aan een ontslag, maar iemand zal hier wel de prijs voor moeten betalen. Ook de media dragen schuld. Voor het toernooi werd verwacht dat we de finale zouden spelen, nu krijgen we overdreven veel kritiek."

"Maar ook het bestuur is verantwoordelijk en de rest van de trainersstaf. Ook spelers en hun individuele fouten zijn hiervoor verantwoordelijk. Dit was een grote test voor ons. Soms leer je meer uit dit soort tegenvaller dan uit je successen", benadrukt de bondscoach van Turkije. "We zullen in de toekomst nog aan toernooien deelnemen en daar zullen we tonen uit welk hout we gesneden zijn. Het is een jonge ploeg, we kunnen dit nog goedmaken. Maar voor nu verontschuldig ik mij al aan ons land."

"We hadden ons goed voorbereid op dit toernooi", zegt Burak Yilmaz na het duel met Zwitserland. "We droomden van andere dingen en hebben ons land niet goed kunnen vertegenwoordigen. Misschien hebben we teveel verantwoordelijkheid genomen, misschien wilden we teveel, misschien hebben we onszelf onnodig stress gebracht. We willen onze excuses aanbieden aan het hele land. Er zijn dingen gebeurd die niet hadden mogen gebeuren."

"We hebben ervaring opgedaan", zo oordeelt Hakan Calhanoglu. "We zijn een jong team en komen ervaring tekort. Maar we zullen ons pad voorzetten. Er ligt een WK in het verschiet." Merih Demiral spreekt na afloop over de verwachtingen die bestonden rond de Turkse ploeg. "Er is veel teleurstelling. Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen. Ik hoop dat we onszelf zullen laten zien op het volgende toernooi. We zijn een jong team, deze ervaring moeten we zien mee te nemen."

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties