Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twee Feyenoorders keihard afgeschreven: 'Hebben daar niets meer te zoeken'

Laatste update:

Door de vele aanwinsten is de concurrentie momenteel groot bij Feyenoord. Het zorgt ervoor dat sommige spelers niet meer in de plannen van trainer Arne Slot voorkomen. "De 'Kasanwirjo-groep' heeft bijna niets meer te zoeken bij Feyenoord", stelt Snoei in Voetbalpraat. "Hetzelfde geldt voor Dilrosun. Die gaan niet meer aan spelen toekomen." Dilrosun kon Snoei vorig seizoen bij vlagen nog wel bekoren. "Dan kwam hij van rechts naar binnen, schieten met links. Echt een leuke speler."

Er is één positie die druk aan vervanging toe is, meent Snoei. "Als je Szymanski ziet spelen bij Fenerbahçe (tegen FC Twente, red.), weet je meteen wat Feyenoord mist", doelt de de analist annex trainer op de nummer 10-positie. "Tuurlijk, ze hebben heel veel goede middenvelders, maar een nummer 10... Ineens word je daar dan weer aan herinnerd. Daarom is Slot aan het kijken of ze nog iets van buitenaf kunnen krijgen."

Keeperskwestie
Tot slot meent Snoei dat Feyenoord de markt op moet voor een nieuwe doelman. Feyenoord zag vorige week Justin Bijlow uitvallen met een blessure en moet de Oranje-international mogelijk lange tijd missen. Afgelopen weekend tegen Sparta verdedigde Timon Wellenreuther het doel van de Rotterdammers, zoals hij dat vorig seizoen in het kampioensjaar ook veelvuldig deed. Snoei zou de gok echter niet durven nemen.

"Je neemt zoveel risico met Champions League-voetbal. Je wil toch niet elke dag naar Wellenreuther kijken of hij niet verkouden is of ziek thuis blijft? Ik ben een enorme fan van Bijlow, maar ik zag dat lijstje (met gemiste wedstrijden door blessures, red.). Je schrikt je dood. Zo weinig wedstrijden." Het Algemeen Dagblad rekende uit dat Bijlow sinds zijn debuut in de Eredivisie al 61 competitieduels moest laten schieten.

Meer nieuws

Spaan baalt van Ajax-vertrek: 'In een kwartier YouTube zag ik hoe goed hij is'
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Premier League-spits ondergaat therapie: 'Ik smeekte een blessure te krijgen'
0
De selectie van het Nederlands elftal voor het EK voetbal 2024: de kanshebbers
52
Sevilla kondigt emotioneel afscheid aan: clubicoon vertrekt na 684 wedstrijden
16
Duitsland maakt definitieve selectie voor EK in eigen land bekend
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties