Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twee topkandidaten staan al klaar om roer over te nemen van Hansi Flick

Laatste update:

Duitsland is als gastheer van het EK 2024 al geplaatst en speelt dus geen EK-kwalificatiewedstrijden. Om in het ritme te blijven heeft het land wel een aantal oefenduels gepland staan. Zaterdag is in Wolfsburg Japan de tegenstander. Dinsdag reist de ploeg van Flick af naar Dortmund voor een vriendschappelijk treffen met Frankrijk. De Fransen gaan aan kop in groep B, de groep van Nederland.

Tijdens de komende interlands zou het lot van Flick zomaar bezegeld kunnen worden, stellen Duitse media. Mocht de ploeg opnieuw niet tot een overwinning komen, zoals dat ook gebeurde tijdens de afgelopen interlandperiode tegen Oekraïne (3-3), Polen (0-1) en Colombia (0-2), dan is een ontslag onvermijdelijk. Op de achtergrond wordt gewerkt aan de mogelijke opvolging van Flick.

Sport Bild schrijft dat Julian Nagelsmann en Oliver Glasner de belangrijkste kandidaten zijn om het roer over te nemen indien Flick ontslagen wordt. Ook Matthias Sammer wordt voorzichtig genoemd als nieuwe bondscoach. Het vertrouwen in Flick liep een flinke deuk op tijdens de vroege uitschakeling op het WK. Dat in de maanden daaropvolgend weinig verbetering zichtbaar was, baart de Duitse voetbalbond zorgen.

Nagelsmann werd in maart van dit jaar plots op straat gezet door de clubleiding van Bayern München en is, ondanks aanbiedingen van verschillende clubs, sindsdien werkloos. Glasner kreeg in mei te horen dat hij aan het einde van het seizoen moest vertrekken bij Eintracht Frankfurt. Sammer doet momenteel dienst als adviseur bij Borussia Dortmund. Hij was eerder tussen 2000 en 2005 hoofdtrainer bij BVB en VfB Stuttgart.

Zie jij Hansi Flick nog aan het roer staan bij de start van het EK?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
8
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
5
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
121

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties