Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Afellay: 'Hij is de beste dit EK, hij speelt hierna niet meer bij zijn club'

Laatste update:

Spanje bereikte zondagavond op zeer overtuigende wijze de kwartfinale van het EK. In Keulen was de ploeg van bondscoach Luis de la Fuente veel te sterk voor Georgië. De Georgiërs kwamen nog wel verrassend op voorsprong door een eigen doelpunt van Robin Le Normand, maar een nederlaag bleek door toedoen van Rodri, Fabián Ruiz, Nico Williams en Dani Olmo onafwendbaar. De Spanjaarden treffen Duitsland in de kwartfinale.

"Als je de bal zó binnenschiet, dan verdien je eigenlijk een gele kaart", zo oordeelt Afellay aan tafel bij Studio Fussball van de NOS bij het zien van de herhaling van het doelpunt van Williams.

De vleugelspits vertrok van eigen helft en snelde richting het vijandige strafschopgebied. Eenmaal in het zestienmetergebied haalde Williams de trekker genadeloos over en trof hij het dak van het doel: 3-1.

"Die bal is zó hard", vervolgt Afellay. "De keeper heeft hem alleen gehoord. Williams heeft ook gewoon een goede uitstraling. Het is een jongen die heel veelzijdig is. De bal zit echt aan een touwtje bij hem."

"Hij is moeilijk te verdedigen. Hij is technisch heel vaardig en kan er aan beide kanten langs. Daarnaast heeft hij ook nog eens ogen voor zijn medespelers. Voor mij is het tot op heden de beste speler van het toernooi. Het zou mij verbazen als hij na dit toernooi nog bij Athletic Club speelt", besluit Afellay.

De eveneens aanwezige Ismael Saibari sluit zich aan bij zijn tafelgenoot. "Hij durft gewoon zijn mannetje op te zoeken, hij is niet bang. Hij kan er zowel buitenom als binnendoor langs. Hij is snel en onvoorspelbaar. Williams laat het allemaal simpel lijken, dat maakt hem zo goed", aldus de PSV-middenvelder.

Meer nieuws

Dumfries lovend over teamgenoot na Roemenië - Nederland: 'Hij was geweldig!'
6
Transfers Keuken Kampioen Divisie 2024/25: De Graafschap haalt spits uit Leipzig
3
Transfers Eredivisie 2024/25: Jeredy Hilterman gaat voor Duits avontuur
5
Driessen kijkt in de camera en heeft speciale boodschap voor één Oranje-speler
14
Orkun Kökçü en andere Turkije-speler missen treffen met Oranje in kwartfinale EK
43
Turkije wint zenuwslopend duel van Oostenrijk en speelt kwartfinale tegen Oranje
232

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties