Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AC Milan stuurt wereldkampioen van 2006 naar promovendus

Laatste update:

La Gazzetta dello Sport meldde zaterdag dat de 33-jarige Zaccardo zijn contract bij Milan, dat nog tot volgend jaar zomer doorloopt, koste wat kost wil uitdienen. Hij zou zijn jaarsalaris van negen ton immers niet op willen zeggen. De achttienvoudig Italiaans international is deze berichten echter zat en heeft via Instagram op de publicatie van de Gazzetta gereageerd.

"Ik hul mij nu al jaren in stilzwijgen omdat ik mijn taak simpelweg zo goed mogelijk uit wil voeren. Ik heb mij te allen tijde netjes gedragen en volgens mij horen beroepsernst en passie ook bij de voetbalsport. Helaas heb ik vandaag voor de zoveelste keer moeten lezen dat ik verschillende clubs afwijs. Ik benadruk uit respect voor de voetbalfans dat deze informatie niet klopt en bij mij in ieder geval niet bekend is", schrijft Zaccardo, die in 2006 met Italië wereldkampioen werd.

Update 31 augustus 18.30 uur - AC Milan stuurt wereldkampioen van 2006 naar promovendus
Carpi krijgt in zijn strijd tegen degradatie hulp van Cristian Zaccardo. La Gazzetta dello Sport schreef eerder deze transferzomer nog dat de verdediger zijn contract bij AC Milan wilde uitdienen, maar maandag maakt de Italiaanse topclub bekend dat Zaccardo is vertrokken. Bij Carpi, dit seizoen nieuw in de Serie A, heeft hij een tweejarig contract getekend.

Denk jij dat Cristian Zaccardo deze zomer bij AC Milan vertrekt?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
3
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
5
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties