Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld

Laatste update:

Het lijkt erop dat Jahanbakhsh bezig is aan een afscheidstournee bij Feyenoord. De routinier was onlangs al te gast in Ziggo Sport-programma Kick 't Met en neemt nu ook uitgebreid de tijd om de oprichters van de eerste podcast over Feyenoord te woord te staan.

Arne Slot was voor Jahanbakhsh een belangrijke reden om voor Feyenoord te kiezen, zo zegt de buitenspeler in de podcast. De Iraniër kende de succescoach nog uit zijn tijd bij AZ. "Om eerlijk te zijn wel. Hij heeft mij een paar maanden voor ik hierheen kwam gebeld. Hij vertelde dat hij ontslagen was bij AZ en wat zijn plannen waren met Feyenoord. Hij gaf aan dat we in de top zouden gaan spelen en ik veel minuten kon maken."

Jahanbakhsh voelde zich destijds gevleid, maar zei niet direct 'ja'. "Ik vond Feyenoord altijd leuk vanwege de supporters en het stadion, maar om eerlijk te zijn hadden ze geen goed jaar achter de rug. Toen ik hoorde wat het project en de plannen van Arne waren vond ik het pas echt leuk."

De aanvaller doet ook een boekje open over de transferzomer van 2020, toen hij nog onder contract stond bij Brighton & Hove Albion. "Veel mensen weten dit niet, maar ik was echt bezig met PSV. Ik was bijna naar PSV gegaan", aldus Jahanbakhsh.

Uiteindelijk ging een transfer naar Eindhoven niet door. "Ik had gesprekken gehad met John de Jong, maar ze moesten eerst spelers verkopen om nieuwe te kunnen halen." Achteraf is Jahanbakhsh blij dat hij bij Feyenoord terecht is gekomen.

Jahanbakhsh loopt volgende maand uit zijn contract in Rotterdam-Zuid en het lijkt erop dat hij Feyenoord na drie jaar gaat verlaten. De 83-voudig international van Iran was een belangrijke kracht gedurende het tijdperk van Slot in De Kuip.

De door Het Legioen zeer gewaardeerde Jahanbakhsh speelde de afgelopen jaren liefst 105 wedstrijden namens Feyenoord, waarin hij goed was voor 17 doelpunten en 16 assists. Met de Rotterdammers legde de rechtspoot beslag op de landstitel (2022/23) en TOTO KNVB Beker (2023/24).

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Wesley Sneijder noemt één grote afwezige in EK-selectie Nederlands elftal
5
De 10 grootste Eredivisie-blunders op een rij: Noppert en Ajacieden schutterden
8
VZ Kort: Dries Mertens plakt er een jaar aan vast bij Galatasaray
77
Ajax pikt talent op uit Rotterdam: 'Heb dezelfde kwaliteiten als Timber'
6
Dit is het verblijf van het Nederlands elftal tijdens het EK in Duitsland
5
Pak 50x je inzet als Dortmund en Real Madrid scoren in Champions League-finale!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties