Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Barcelona raakt Halilovic definitief kwijt aan Hamburger SV

Laatste update:

De negenvoudig international van Kroatië gaat een vijfjarig contract tekenen, maar daarmee is niet gezegd dat hij die verbintenis ook uitdient. Barcelona heeft in de onderhandelingen namelijk een terugkoopclausule bedongen, waardoor men Halilovic in 2017 voor tien miljoen kan terughalen. Voor 2018 bedraagt deze terugkoopoptie 12,5 miljoen euro.

Halilovic maakte in de zomer van 2014 de overstap van Dinamo Zagreb naar Barcelona. De club uit Catalonië betaalde 2,2 miljoen euro en door variabelen kon die transfersom nog oplopen tot naar verluidt negen, tien miljoen. Halilovic kwam in dienst van Barcelona tot één wedstrijd en speelde vorig seizoen op huurbasis voor Sporting Gijón.

De linkspoot leek aanvankelijk nog naar Valencia te gaan, want De Oranjes bereikten in mei al een akkoord met Barcelona over een bedrag van vijf miljoen. Ook bij die deal werd een terugkoopclausule afgesproken. Club en spelers kwamen echter niet tot overeenstemming en nu gaat HSV met de handtekening van Halilovic aan de haal. Die Rothosen versterkten zich eerder deze zomer al met Bobby Wood, Luca Waldschmidt, Arianit Ferati en Christian Mathenia.

Update 21 juli 11.31 uur - Barcelona-talent in Duitsland voor medische keuring bij HSV
De berichtgeving van BILD was juist: Alen Halilovic vertrekt van Barcelona naar Hamburger SV. De Noord-Duitsers melden op Twitter dat zij de fans 'niet langer in spanning wilden houden' en bevestigen dat Halilovic momenteel in Hamburg is, voor de medische keuring. Als er geen problemen aan het licht komen, gaat de Kroaat bij zijn nieuwe club met rugnummer 23 spelen. Bij HSV is dit, met dank aan Rafael van der Vaart, een bijzonder rugnummer.

Update 21 juli 16.58 uur - Barcelona raakt Halilovic definitief kwijt aan Hamburger SV
Hamburger SV heeft Alen Halilovic binnen. De twintigjarige Kroaat doorstond met succes de medische keuring en zette vervolgens zijn handtekening onder een vierjarig contract. "Hij brengt zeer veel kwaliteiten mee die onze ploeg sterker maken", zegt voorzitter Dietmar Beiersdorfer. "We zijn blij dat we deze transfer hebben kunnen realiseren." Van een terugkoopoptie door Barcelona maakt HSV overigens geen melding.

Alen Halilovic van Barcelona naar Hamburger SV! De Kroaat ondergaat momenteel de medische keuring! #deal #officieel

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


Denk jij dat Alen Halilovic in de toekomst terugkeert bij Barcelona?

Meer nieuws

FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
6
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
5
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
5
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties