Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bolton staat open voor 'trainersfunctie' voor slimme Muamba

Laatste update:

Woensdagmiddag verklaart Bolton Wanderers in een officieel statement dat de 24-jarige Engelsman met Congolese roots zijn kicksen aan de wilgen hangt. "Sinds mijn ontslag uit het ziekenhuis heb ik altijd geloofd dat ik op een dag terug zou kunnen keren en weer voor Bolton zou kunnen spelen", verklaart Muamba op de website van the Trotters. "Als onderdeel van mijn herstelproces ben ik vorig week naar België gegaan voor medisch advies van een voorstaand cardioloog. Het nieuws dat ik daar kreeg, was duidelijk niet wat ik had gehoopt."

De dokter vertelde Muamba dat sport op het allerhoogste niveau voor hem niet meer is weggelegd. "Mijn leven heeft altijd om voetbal gedraaid en het heeft me vele kansen geboden. Ik houd enorm veel van het spelletje en ik prijs mezelf gelukkig dat ik op het hoogste niveau heb mogen spelen. Alhoewel het nieuws voor mij als een klap komt, ben ik erg dankbaar voor alles wat ik heb mogen bereiken."

Voorzitter Phil Gartside van Bolton Wanderers bedankt de voormalig jeugdinternational voor bewezen diensten. "We zijn allemaal enorm teleurgesteld dat hij een punt moet zetten achter zijn loopbaan. Maar we slaan het advies van de medici niet in de wind en weten dat dit het beste is voor Fabrice. Het belangrijkste is dat hij en zijn familie de rest van hun leven gezond verder kunnen gaan."

Update 16 augustus 16:50 uur - Bolton staat open voor 'trainersfunctie' van slimme Muamba
Bolton Wanderers zal er alles aan doen om Fabrice Muamba te helpen bij zijn verdere loopbaan. Dat liet manager Owen Coyle donderdag weten. "Als hij eens wil komen kijken naar wat het coachen inhoudt, dan is hij hier van harte welkom. Het zou ons erg gelukkig maken om hem daarbij te helpen", aldus Coyle. "Het is natuurlijk aan Fabrice om te bepalen hoe hij zijn toekomst invult, maar ik zou hem er graag bij hebben. Hij is een slimme jongen en spreekt meerdere talen."

Meer nieuws

Van Praag haalt op vergadering van Ajax hard naar uit naar 'sneue' club
3
Southgate geeft tekst en uitleg bij passeren van Henderson en Rashford
8
Ajax schetst ontluisterend beeld van Mislintat: 'Sven duldt geen tegenspraak'
32
Engeland maakt voorselectie bekend: Marcus Rashford schittert door afwezigheid
96
Davy Pröpper (32) zet opnieuw een punt achter zijn voetbalcarrière
7
Portugal neemt Francisco Conceição mee naar het EK in Duitsland
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties