Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FA grijpt hard in om homofobe tweets van Burnley-aanvaller

Laatste update:

De aanvaller speelde in 2012 nog voor de inmiddels failliete zesdeklasser Hinckley United en stuurde destijds een aantal homofobe tweets de wereld in. "Ligt het aan mij, of zijn die homo's overal? #brand #sterf #hetmaaktmeziek", schreef Gray bijvoorbeeld. Deze tweets waren lang onopgemerkt gebleven, maar na zijn doelpunt tegen Liverpool werd Gray geconfronteerd met het verleden. De FA werd ook gevraagd om een reactie en heeft een onderzoek aangekondigd.

Gray heeft daar begrip voor: "De tweets zijn vier jaar geleden geplaatst, toen was ik een heel ander persoon dan nu", gaat de aanvaller door het stof. "Gelukkig is er sindsdien veel veranderd in mijn leven. Ik heb de afgelopen vier jaar heel veel meegemaakt en moest mijn verantwoordelijkheid nemen voor een aantal dingen dat ik in mijn leven heb gedaan. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik sindsdien volwassen ben geworden en ben gegroeid als mens."

"Ik heb veel spijt van een aantal dingen dat ik in het verleden heb gedaan en realiseer me dat ik grote fouten heb gemaakt", vervolgt Gray. "Ik wil echter benadrukken dat ik ontzettend hard heb gewerkt om mijn leven compleet te veranderen sinds die tijd. Voor de duidelijkheid: ik kan iedereen ervan verzekeren dat ik absoluut geen homofoob ben. Ik kan me alleen maar verontschuldigen en om vergiffenis vragen van degenen die ik heb beledigd."

Update 23 september 19.07 uur - FA grijpt hard in om homofobe tweets van Burnley-aanvaller
Andre Gray is hard gestraft voor tweets die hij vier jaar geleden de wereld in heeft geslingerd. De 25-jarige Gray speelde destijds nog voor zesdeklasser Hinckley United, maar de tweets doken plotseling op na de wedstrijd van Burnley tegen Liverpool. "Ligt het aan mij of zijn die homo's overal? #brand #sterf #hetmaaktmeziek", schreef Gray. De FA heeft hard ingegrepen: de aanvaller van Burnley krijgt een schorsing van vier wedstrijden en een boete van omgerekend circa 29.000 euro.

-

Meer nieuws

Lengte van uitleveringsproces Quincy Promes hangt af van deze twee factoren
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
16
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties