Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Araújo komt daags na horroroptreden met reactie op Instagram

Laatste update:

Na een klein half uur haalde Araújo, bij een 1-0 voorsprong, de doorgebroken Bradley Barcola naar de grond, wat hem een directe rood kaart opleverde. Met tien man kon Barcelona geen vuist maken en ging het uiteindelijk met 1-4 hard onderuit, waardoor PSG zich ten koste van de Catalanen plaatste voor de halve finale van de Champions League.

Op Instagram laat Araújo zich vervolgens uit over zijn actie en de uitschakeling. "Voetbal heeft me zoveel plezier gebracht, maar doet me nu heel veel pijn. Ik bedank iedereen die onvoorwaardelijk aan mijn zijde staat, mijn teamgenoten die alles gegeven hebben en de supporters die tot het einde in dit team hebben geloofd", aldus de 25-jarige Uruguayaan.

"Het spijt me enorm dat ik niet in staat ben geweest jullie dit plezier te geven. We zullen doorgaan", besluit de verdediger, die in Barcelona nog vastligt tot de zomer van 2026.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ???????????? ???????????? (@ronaldaraujo_4)

Reacties Xavi & Gündogan


Trainer Xavi gaf na afloop van de wedstrijd niet Araújo, maar scheidsrechter István Kovács de schuld van de nederlaag van zijn ploeg. De oefenmeester was het duidelijk niet eens met de beslissing van de Roemeense arbiter en kreeg later zelf ook nog de rode kaart na aanmerkingen op de leiding.

"Het is pijnlijk dat een heel seizoen hard werken wordt beëindigd door een beslissing van de scheidsrechter. Ik heb ook tegen hem gezegd dat hij erg slecht was, dat hij het spel niet begreep. Hij was verschrikkelijk", zei de 44-jarige oefenmeester voor de camera van Movistar.

Ilkay Gündogan uitte een zeer tegengestelde mening, daar hij het een terechte rode kaart vond voor Araújo. "We hadden alles in eigen hand, maar we geven het op heel simpele wijze weg. Dat is het meest teleurstellende. Het is een overtreding, het is een rode kaart. Maar jullie zullen het wel beter weten."

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
4
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
33
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
10
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties