Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: PSV-flop 'Zanka' zet loopbaan voort in de Premier League

Laatste update:

Het leek er aanvankelijk op dat de 27-jarige Zanka voor zeker vier miljoen naar de Premier League zou vertrekken, maar volgens Ekstra Bladet valt de transfersom dus beduidend lager uit. FC Kopenhagen maakt in ieder geval winst, want men nam de tienvoudig Deens international drie jaar geleden voor zo'n zeven ton over van PSV.

Zanka maakte zijn debuut in het betaald voetbal bij Boldklubben 1893 en maakte in de zomer van 2007 de overstap naar Kopenhagen, waarvoor hij uiteindelijk 269 wedstrijden zou spelen. In dienst van PSV kwam Zanka niet verder dan 23 optredens, al wist hij daarin nog wel 4 keer te scoren. Hij won met de Eindhovenaren één prijs: de Johan Cruijff Schaal in 2012.

Zanka had een jaar geleden al kunnen vertrekken bij FC Kopenhagen, maar toen werd een bod van twee miljoen euro van Real Betis afgeslagen. "Het was een slecht bod en ze hebben geen tweede bod meer gedaan. Ik weet niet meer wat de hoogte van de aanbieding precies was, maar heb het wel direct afgeslagen. Het was gewoon niet interessant genoeg", zei trainer Stale Solbakken destijds.

Update 7 juli 10.07 uur - PSV-flop 'Zanka' zet loopbaan voort in de Premier League
Mathias 'Zanka' Jörgensen gaat definitief aan de slag bij Huddersfield Town. De Engelse promovendus maakt vrijdagochtend via de officiële kanalen bekend dat het de verdediger heeft overgenomen van FC Kopenhagen. The Terriers betalen naar verluidt een kleine 2,5 miljoen euro voor Jörgensen, die voor drie jaar heeft getekend.

Is 'Zanka' goed genoeg voor de Premier League, denk je?

Meer nieuws

Moisés Caicedo schiet Chelsea met schitterend schot van 45 meter op voorsprong
1
Man City is dankzij geweldige start van Foden op weg naar vierde titel op rij
15
Bram van Polen neemt emotioneel afscheid en wordt zelfs door uitvak toegezongen
1
Live meepraten in de Süper Lig: Galatasaray - Fenerbahçe
5
Spelers van Twente vieren veiligstellen Champions League met opmerkelijke gast
13
Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties