Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: SC Cambuur bevestigt aanstelling oude bekende als trainer

Laatste update:

Dijkhuizen was tot afgelopen winter trainer van NAC Breda, maar werd daar wegens tegenvallende resultaten ontslagen. Hij was ruim een jaar werkzaam als trainer in Breda en werkte in het verleden bij VV Montfoort, VV De Meern, Excelsior en het Engelse Brentford. Dijkhuizen is geen onbekende in Leeuwarden, want tussen 1996 en 1999 was hij als speler actief bij Cambuur.

Cambuur begon het seizoen met Rob Maas als trainer, maar hij werd al in oktober de laan uitgestuurd. Onder leiding van Hulshoff en Slot eindigde Cambuur op de derde plaats in de Jupiler League. In de komende weken gaan de Friezen via de nacompetitie proberen om promotie naar de Eredivisie te realiseren.

Update 9 mei 15.45 uur: SC Cambuur bevestigt aanstelling oude bekende als trainer
Marinus Dijkhuizen is de nieuwe trainer van SC Cambuur. Hij tekent voor één seizoen. Dat heeft de club uit de Jupiler League dinsdagmiddag bevestigd op de website. Dijkhuizen zat zonder club na zijn vertrek bij NAC Breda eerder dit seizoen. Hij is geen onbekende in Leeuwarden. De oud-aanvaller speelde in zijn carrière als voetballer 154 wedstrijden voor de club en scoorde daarin 47 keer. "Marinus is iemand die onze bijzondere club goed kent en qua persoonlijkheid hier ook goed past", reageert technisch directeur Gerald van den Belt. "Maar nog veel belangrijker is dat hij een kundige trainer is met een visie die aansluit bij de weg die we hier zijn ingeslagen. We hebben er alle vertrouwen in dat hij samen met de rest van de technische staf het maximale uit de groep gaat halen."

Goede keuze van Cambuur?

Meer nieuws

Fans PEC houden adem in: duel bewust gestaakt met bekers door medisch noodgeval
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
1
Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: 'Had een sensatie kunnen worden'
1
Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
11
Unnerstall mist bloedstollende ontknoping wegens heuglijke privé-omstandigheden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties