Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Sportarts houdt terugkeer Muamba voor mogelijk: 'In theorie'

Laatste update:

Het hart van de 23-jarige Muamba kon in totaal 78 minuten niet kloppen en de middenvelder zelf kon in die tijd niet ademhalen. Vijftien elektronische schokken boden geen uitkomst. "We waren 48 minuten onderweg naar het ziekenhuis. En daarna nog eens dertig minuten.. In die fase was hij, in feite, dood." Tobin is verrast door het goede herstel dat de speler doormaakt. "We vreesden het ergste en hadden niet gedacht dat hij zich zo goed zou herstellen. Ongelooflijk."

Marcel Muamba vroeg zijn zoon woensdag of hij hem herkende, waarop Muamba junior antwoordde met 'ja'. Daarop vroeg de middenvelder zijn vader: 'Hebben we de wedstrijd verloren?' Muamba senior legde vervolgens uit dat de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur gestaakt was bij een 1-1 stand. De middenvelder vroeg waarom dat gebeurd was. Muamba senior moest uitleggen dat het duel gestaakt was omdat zijn zoon een hartaanval had gekregen.

Update 23 maart 12:32 uur - Muamba heeft 'nog een lange weg te gaan' in revalidatieproces
De situatie van Fabrice Muamba is stabiel, maar de middenvelder is voorlopig nog niet verlost van zijn ziekenhuisbed. "Ondanks het feit dat hij stappen vooruit heeft gezet, heeft hij nog een lange weg te gaan in zijn revalidatieproces", laten vader Marcel en verloofde Shauna weten in een statement. "Fabrice ligt nog altijd op de intensive care en hoopt dat de mensen hem in gedachten houden bij hun gebeden. Iedereen bedankt voor de steun in de afgelopen dagen: niet alleen van de fans van Bolton Wanderers, maar van mensen over de hele wereld. Dit heeft ons erg veel kracht gegeven."

Update 30 maart 20:45 uur - Muamba dankt supporters met foto op Twitter voor steun
Het gaat steeds beter met Fabrice Muamba, die nu een halve maand in het ziekenhuis ligt na het krijgen van een hartaanval in de bekerwedstrijd tegen Tottenham Hotspur. De middenvelder van Bolton Wanderers is druk bezig met zijn herstel en bedankt voor alle steun die hij heeft gekregen. "Fabrice wilde dat wij deze foto voor jullie plaatsten. Hij wil jullie tevens bedanken voor de overweldigende steun die hij krijgt", luidde het bericht dat vrijdag geplaatst werd op Twitter.

Update 16 april 17:18 uur - Herstelde Muamba wordt ontslagen uit ziekenhuis
Het London Chest Hospital heeft Fabrice Muamba maandag ontslagen uit het ziekenhuis. In een wedstrijd tussen Bolton Wanderers en Tottenham Hotspur op 17 maart zakte de middenvelder in elkaar en werd hij naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleef hij tot maandag. "Ik ben natuurlijk enorm blij en wil van deze gelegenheid gebruikmaken om iedere medewerker in het ziekenhuis hartelijk te danken voor hun zorg voor mij", geeft Muamba aan. "Nu ik uit het ziekenhuis ben, zie ik ernaar uit kostbare tijd door te brengen met mijn familie."

Update 17 april 18:20 uur - 'Muamba zou over zes maanden weer kunnen spelen'
Fabrice Muamba mag hoop houden op een rentree op het voetbalveld. Volgens dokter Richard Cooke, een hartspecialist in het ziekenhuis waar Muamba werd behandeld, is een terugkeer op het voetbalveld zeker mogelijk: "Er zijn meerdere voetballers actief met een soortgelijke historie. Hij krijgt waarschijnlijk een defibrillator en als hij goed revalideert, dan kan hij gewoon weer voetballen. Ik denk dat hij over een maand of zes weer zou kunnen spelen."

Update 19 april 12:40 uur - Coyle juicht rentree van Muamba toe: 'Geweldige boost'
Bolton Wanderers-coach Owen Coyle zou een rentree van Fabrice Muamba meer dan toejuichen. De speler revalideert momenteel thuis, met zijn gezin, maar heeft alweer zin om aan de slag te gaan. "Ik heb hem gesproken en hij klonk erg opgewekt. Afgaande op wat hij heeft doorstaan is dat een flinke opsteker. We hebben allemaal de trieste gebeurtenissen in Italië langs zien komen. Ik ken Fabrice en weet dat hij een vechter is. Het zou mij niks verbazen als hij weer terugkeert. Maar ik moet wel benadrukken dat hij tijd nodig heeft. Mocht hij terugkeren, dan is dat voor iedereen een geweldige boost", aldus Coyle.

Update 24 mei 16:57 uur - Sportarts houdt terugkeer Muamba voor mogelijk: 'In theorie'
Fabrice Muama hoeft mogelijk geen afscheid te nemen van het leven als profvoetballer. Na zijn hartstilstand leek dat scenario voor de hand te liggen, maar volgens sportarts Jiri Dvorak, medisch chef van de FIFA, mag de middenvelder blijven hopen. "Het is iets dat de cardioloog moet beslissen, maar als het te maken heeft met hartritmestoornissen, en dat is waarschijnlijk het geval, dan is het in theorie mogelijk. Er is een jonge Amerikaanse speler die drie jaar geleden hetzelfde heeft meegemaakt, en hij heeft sindsdien alweer meer dan honderd wedstrijden gespeeld."

Meer nieuws

'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
1
'PSG zorgt doelbewust dat PSV vele miljoenen misloopt voor Xavi Simons'
12
Emmen kan klus thuis klaren na laat gelijkspel op bezoek bij NAC
10
Gernot Trauner opgenomen in voorlopige EK-selectie Oostenrijk
6
Twee FC Twente-spelers één dag voor cruciale wedstrijd gespot op festival
20
FC Twente ziet welgeteld drie versterkingen rondlopen in de Eredivisie
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties