Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Valencia bevestigt afscheid van clubicoon Albelda

Laatste update:

Albelda arriveerde om 19:00 uur bij de club en vertrok nog geen halfuur later alweer naar huis. De middenvelder wenste geen commentaar te geven en volgens de Spaanse media zal er later deze week een persconferentie belegd worden, waarop het nieuws bevestigd zal worden. Djukic zou Albelda hebben laten weten dat hij niet in zijn plannen voor het nieuwe seizoen voorkomt.

De 35-jarige Albelda had in februari al aangekondigd dat hij zijn aflopende contract bij Valencia niet zou gaan verlengen. De middenvelder werd in de weken daarna echter nog erg belangrijk voor los Ches en sloot vervolgens niet uit dat hij toch zou bijtekenen. Maandag is er echter een knoop doorgehakt en na 350 competitieduels in het eerste elftal, staat Albelda voor een vertrek.

Update 10 juni 21:50 uur - Valencia bevestigt afscheid van clubicoon Albelda
De Spaanse media hadden het bij het juiste eind: Valencia en David Albelda gaan inderdaad uit elkaar. De club uit de sinaasappelstad bevestigt dat nieuws maandagavond op de officiële website. Het is niet bekend of de 35-jarige Albelda zal stoppen met voetballen, of nog op zoek gaat naar een laatste uitdaging. Valencia beschrijft de Spanjaard als 'een van de belangrijkste spelers uit de geschiedenis van de club': "Valencia CF wenst David Albelda veel succes in zijn loopbaan en persoonlijke leven. Albelda heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op Valencia en deze club zal altijd zijn thuis zijn."

Meer nieuws

Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
1
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
1
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
28
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties