Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Wolverhampton op een dag beroofd van beide sterspelers

Laatste update:

Britse media weten echter dat het bedrag rond de 12,5 miljoen euro schommelt. Voor dat geld tekende Jarvis een contract voor vijf seizoenen bij de promovendus, die de aanwinst direct in de gelederen zal opnemen. De eenmalig international behoort waarschijnlijk tot de selectie voor het competitietreffen met Swansea City, dat voor zaterdagmiddag op de rol staat. "Ik ben hier erg blij mee", stelt hij op de website van zijn nieuwe club. "West Ham is een grote club met een prachtige historie en veel traditie."

Manager Sam Allardyce is eveneens in zijn nopjes met de nieuwe aanwinst. "Dit is een fantastische deal. Hij is een geweldige jonge speler die veel kwaliteit aan onze selectie toevoegt. Zijn voorzetten zijn vrijwel ongeëvenaard. Dat heeft hij bij Wolverhampton Wanderers vorig jaar bewezen. Hij gaat veel kansen voor ons creëren en hij brengt de tegenstander altijd in de problemen. Wij gaan veel plezier aan Matt beleven."

Update 14:03 uur - Wolverhampton op een dag beroofd van beide sterspelers
Het gedegradeerde Wolverhampton Wanderers is in een dag beroofd van de twee sterspelers. Nadat West Ham United de komst van Matt Jarvis kenbaar maakte, maakt Sunderland niet veel later via de officiële kanalen melding van het aantrekken van Steven Fletcher. De 26-jarige aanvaller tekent een contract voor vier seizoenen bij the Black Cats en is na Carlos Cuéllar en Louis Saha de derde aanwinst van manager Martin O'Neill. Naar verluidt betaalt Sunderland vijftien miljoen euro voor Fletcher.

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - Excelsior
2
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - FC Twente
4
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Utrecht
2
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Ajax
0
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - RKC Waalwijk
0
Basisplek bij PSV voor speler die na dit seizoen vertrekt uit Eindhoven
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties