Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valencia hakt de knoop door en stelt nieuwe hoofdtrainer aan

Laatste update:

Ayestarán gold al langer als de heimelijke favoriet van de fans. Hij was in de jaren negentig assistent van Rafael Benítez bij Osasuna en bleef zijn meester trouw toen die aan de slag ging bij Extremadura, Tenerife, Valencia en Liverpool. Na een samenwerking van elf seizoenen ging Ayestarán op eigen benen staan, maar werkte hij zonder echt succes in Mexico en Israël.

In februari van dit jaar werd bekend dat Valencia hem terughaalde en dat Ayestarán als assistent van Neville kwam te werken. Na zes weken ontsloeg de club Neville en vroeg men Ayestarán om als interim-coach voor de groep te gaan staan. Bij zijn debuut tegen Las Palmas verloren los Che, maar daarna werd gewonnen van Sevilla, Barcelona en Eibar. Het seizoen eindigde in mineur (één remise, drie nederlagen), maar toch krijgt Ayestarán het vertrouwen van de clubleiding.

Een goede keuze van Valencia?

Meer nieuws

Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
1
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
9
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties