Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van absolute grootmacht, naar lachertje van Europa: 'Help! Hij maakt ons kapot!'

Laatste update:

Duitsland werd in Qatar al in de groepsfase uitgeschakeld en sindsdien gaat het de oosterburen niet veel beter af. Tegen Peru werd er nog gewonnen, voordat er nederlagen tegen België (2-3), Polen (1-0) en dus Colombia volgden. Tussendoor werd er nog met 3-3 gelijkgespeeld tegen Oekraïne. Hoewel Duitsland zich als gastland automatisch voor aankomend EK kwalificeert, zien binnenlandse media het niet zitten dat met Flick in te gaan. Ze sorteren woensdag voor op een vertrek.

"De EK-euforie is nu definitief weg!", schrijft BILD. "Na de zwakke vertoningen tegen Oekraïne en Polen is dit het volgende debacle voor Flick. Flicks team heeft geen idee en creëert amper kansen. En aan de zijkant kijkt hij maar verslagen toe." Kicker is weinig positiever. "De fluitconcerten van het publiek in de Veltins Arena zullen nog lang nagalmen in de oren van DfB-besluitvormers rondom Rudi Völler (technisch directeur van de Duitse bond, red.). Hij gaf Flick voor het eind van afgelopen seizoen nog een baangarantie, zelfs in het geval van faillissement. Of dit nog houdbaar is, is de vraag geworden na nog zo'n troosteloos optreden."

Flicks carrière als Duitse bondscoach mag tot nog toe niet bijster succesvol worden genoemd. In zijn eerste tien duels bleef hij ongeslagen, maar daarna ging het langzaam bergafwaarts. De voormalig hoofdtrainer van onder meer Bayern München en TSG Hoffenheim wist tot nu toe 12 van zijn 24 wedstrijden aan het roer te winnen. Als assistent ging het hem beter af: in 2014, aan de zijde van Joachim Löw, behaalde Duitsland nog de wereldtitel op het WK in Brazilië.

Vriendschappelijk
Duitsland
0 - 2
Colombia

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties