Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel gaat in op transfer Gaston Ávila: 'In België zijn dit grote bedragen'

Laatste update:

"Dat is zeker vervelend. De kwaliteiten van Gastón gaan we wel missen", verzucht Van Bommel op de vraag of hij baalt van het vertrek van zijn pupil. "Nu moet je je ook nog zo laat weer aanpassen." Volgens journalist Sacha Tavolieri van RMC Sport heeft technisch directeur Marc Overmars de 23-jarige Olivier Deman op het oog als vervanger voor Ávila. Deman speelt nu nog bij Cercle Brugge.

"Anderzijds is dit het goede aan ons afgelopen seizoen, dat we Ávila en William Pacho (voor 9 miljoen naar Eintracht Frankfurt, red.) voor een mooi bedrag kunnen verkopen", vervolgt de Nederlandse coach. "We zitten nog niet in een fase dat we zulke bedragen kunnen weigeren. Dit is een compliment voor de hele groep. In België zijn dit grote bedragen." Met zijn uitlatingen bevestigt Van Bommel min of meer de transfer van Ávila naar de Nederlandse recordkampioen.

Naast hem zit Toby Alderweireld, die als ex-Ajacied de vraag krijgt of hij de transfer van de Argentijn begrijpt. "Ik begrijp niemand die hier vertrekt", lacht de centrale verdediger. "Nee, het is een mooie stap voor hem, dus is het begrijpelijk. Maar het is jammer voor ons als hij gaat." Antwerp probeert ten koste van AEK Athene dinsdagavond de groepsfase van de Champions League te bereiken. De Grieken schakelden afgelopen week Dinamo Zagreb uit na een krankzinnige slotfase en wonnen in de voorbereiding al met 3-0 van de ploeg van Van Bommel.

Meer nieuws

VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
10
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties