Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel gepikeerd: 'Normaal zeg ik niets over de scheidsrechter, maar...'

Laatste update:

Na nederlagen tegen KV Kortrijk en Standard Luik, stonden Van Bommel en Antwerp zondag opnieuw met lege handen. Vincent Janssen bracht de stand op slag van rust nog wel terug tot 1-2, maar moest toezien hoe de bezoekers het duel een kwartier voor tijd in het slot gooiden. "Dit was een topwedstrijd op het gebied van intensiteit, voetbal en tactiek", was Van Bommel desondanks te spreken over het optreden van zijn ploeg. "We hebben zelf best veel kansen gecreëerd, terwijl Genk toesloeg op stilstaande fases."

Meer: Alex Pastoor staat na vertrek bij Almere City voor fraaie buitenlandse uitdaging

Van Bommel was blij verrast dat zijn ploeg scherp voor de dag kwam. "Onze tactiek werkte fantastisch, het is alleen zonde dat je deze partij niet wint. Deze wedstrijd is op details bepaald. We zijn voortdurend bezig om onze manier van spelen te verbeteren en dat zie je terug op het veld. Alleen was de wedstrijd tegen Standard in negen minuten voorbij, ook Kortrijk was één van onze betere duels. De resultaten van de voorbije weken waren niet zoals we wilden, maar we gaan niet plots gekke dingen doen."

Volgens de Nederlander was een negatieve hoofdrol weggelegd voor scheidsrechter Lambrechts, die verzuimde een rode kaart te geven. "Normaal zeg ik niks over de scheidsrechter, maar dit was bepalend voor de wedstrijd", aldus Van Bommel. In de ogen van de oefenmeester had Daniel Muñoz van het veld gestuurd moeten worden na een overtreding met al geel op zak. "Het was een zwaardere overtreding dan een normale én hij brak er een veelbelovende aanval mee af. Dit was een bepalend moment."

Jupiler Pro League
Royal Antwerp FC
1 - 3
Racing Genk

Meer nieuws

Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
13
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
7
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
27
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
19
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties