Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst blikt vooruit: 'Dat is een mooi compliment van PSV'

Laatste update:

"Het kan alle kanten op, is de realiteit. Het verschil was vorige week klein. Er waren momenten waarop wij de bovenliggende partij waren en ook waarop PSV dat was. We kunnen eenzelfde wedstrijd verwachten", aldus de trainer van Rangers, die blij is om weer eens in Nederland coach te zijn. "Voor mij is het bijzonder, maar we komen hier voor het resultaat. We hebben vorige week gezien waar PSV toe in staat is en als je tegen elkaar gespeeld hebt, heb je een beter gevoel bij de tegenstander en ga je beter voorbereid de wedstrijd in. We hebben weinig geheimen voor elkaar."

Ook Van Nistelrooij verwacht dat het er woensdag om gaat spannen. "Het is één wedstrijd waarin het beslist gaat worden, het is gewoon een kraker. We zijn erop gebrand om goed te spelen, net als Rangers. Het zal dan ook een spannende pot worden. We willen graag in de Champions League spelen, het is de droom van de club, de spelers, van iedereen. Daar willen we alles aan doen." Volgens Van Bronckhorst is het een nadeel voor zijn ploeg dat PSV nu thuis speelt. Toch zag hij dat zijn ploeg het vorig seizoen ook in uitduels goed deed. "We hebben toen de Europa League-finale bereikt en dat ook gedaan door uit en thuis goed te presteren."

De Schotten zullen het in Eindhoven moeten doen zonder Alfredo Morelos, die afgelopen zaterdag in het competitieduel met Hibernian (2-2) nog een rode kaart kreeg. Van Bronckhorst besloot de aanvaller tegen PSV buiten de selectie te laten, omdat hij niet klaar is om te spelen. "Als persoon was het een moeilijke beslissing en als manager makkelijk. Het was het beste om de huidige ploeg mee te nemen", zei de oefenmeester daarover. Morelos kwam in het heenduel met PSV niet in actie; hij zat zonder speelminuten bij de selectie.

Champions League
PSV
0 - 1
Rangers
Wie gaat er winnen woensdag?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties