Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van de Beek staat na pijnlijk nieuws voor terugkeer naar Manchester United

Laatste update:

Van de Beek zat op een dood spoor bij Manchester United, waar hij onder manager Erik ten Hag amper aan wedstrijdminuten toekwam. Van de Beek liet zichzelf afgelopen winter daarom verhuren aan Frankfurt, de huidige nummer zes van de Bundesliga.

Een succesverhaal is het avontuur van Van de Beek in Duitsland nog allerminst geworden. De 26-jarige Nijkerkervener stond in zijn eerste drie Bundesliga-duels nog in de basis, maar verdween de wedstrijd daarop, tegen FC Köln, naar de bank. Sindsdien stond Van de Beek nog eenmaal in de basis. Doelpunten of assists liet hij nog niet noteren.

Begin februari kreeg Van de Beek het nieuws te horen dat hij door Frankfurt niet is ingeschreven voor de knock-outfase van de Conference League. Al met al zal zowel Van de Beek als Frankfurt meer hebben verwacht van de huurperiode.

Na dit seizoen keert Van de Beek hoogstwaarschijnlijk terug bij Manchester United, daar Frankfurt volgens BILD niet van plan is om de koopoptie ter waarde van tien miljoen euro te lichten. Volgens de Duitse krant was Frankfurt op de hoogte van de vormdip van Van de Beek. Desondanks waren de verwachtingen hooggespannen.

BILD concludeert dat Van de Beek zijn kansen heeft gehad van trainer Dino Toppmöller, maar die simpelweg niet heeft kunnen grijpen. Van de Beek werd in vier wedstrijden sinds zijn winterse komst helemaal niet ingezet, waaronder in de kraker afgelopen weekend tegen Borussia Dortmund.

Van de Beek heeft nog een contract tot medio 2025 bij Manchester United, waar hij ook na dit seizoen geen toekomst meer lijkt te hebben. Om in de zomer wat aan de middenvelder te verdienen, ligt het in de lijn der verwachting dat Manchester United Van de Beek andermaal in de etalage zet. In de zomer lijkt een nieuwe verhuurperiode hoe dan ook geen optie voor Manchester United.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
3
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
13
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties