Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'

Laatste update:

Volgens Paradizo denkt Di María serieus na over de mogelijkheid om ook in clubverband met zijn nationale ploeggenoot te spelen. De 36-jarige aanvaller ligt tot het einde van dit seizoen vast bij Benfica.

Di María, die naar verluidt wel oren heeft naar een vertrek naar Amerika, evalueert aan het einde van deze jaargang al zijn opties. De technicus kwam voorafgaand aan het seizoen transfervrij over van Juventus.

Di María zou niet de eerste voormalig ploeggenoot van Messi zijn die bij Inter Miami weer wordt herenigd met de wereldster. Eerder maakten ex-FC Barcelona-ploeggenoten ook al de overstap naar het westen.

Onder hen waren Barça-teamgenoten Sergio Busquets en Jordi Alba, die direct overkwamen uit Catalonië en sinds dit seizoen ook Luis Suárez, die na enige omzwervingen tevens neerstreek in Miami.

Leo en Di María zijn goede vrienden van elkaar. Na het veroveren van de wereldtitel in 2022, deelde het duo een emotioneel moment tijdens de feestviering, zo duidden beelden van Apple TV.

In een door hen geproduceerde documentaire liet Di María weten de grootst mogelijke prijs vooral voor zijn vriend te willen binnenslepen. "Het ging meer om hem dan om mij. Ik wilde de wereldbeker voor hem winnen."

Meer nieuws

Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
13
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
6
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
27
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
19
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties