Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart eerlijk: 'Dat kon niet. Het was superdom en respectloos van mij'

Laatste update:

"Elke jongen heeft een droomclub", vertelt Van der Vaart in een aflevering van Tussen de Palen van Ziggo Sport. "Ik wilde via Ajax naar Barcelona of Real Madrid. Ik ging in 2005 van Ajax naar HSV en zag dat echt als tussenstap."

"Ik merkte al heel snel dat ik van die mensen daar begon te houden en zij van mij. Alleen ik bleef wel in mijn hoofd houden dat het een tussenstap was en dat ik wilde vertrekken."

Van der Vaart haalde zich in 2007 de woede van de HSV-supporters op de hals door met een shirt van Valencia te poseren op de voorpagina van de Spaanse krant AS. Valencia bood 25 miljoen euro, veel geld voor die tijd, en toch legde HSV het bod naast zich neer.

Toen AS voor zijn deur stond met een shirt van Valencia besloot Van der Vaart met het tenue te poseren. "Dat kan natuurlijk niet", zegt hij ruim zestien jaar later. "Ik zou het iedereen afraden en weet ook niet waarom ik het deed. Dat was superdom en ook respectloos."

"Ik wilde destijds echt graag weg", herinnert de oud-prof zich. "Het was vier dagen voor de zomerse transferwindow. Huub Stevens, die destijds mijn trainer was, vroeg of de foto echt was, waarop ik bevestigend antwoordde. Ik heb toen mijn excuses tegenover de hele spelersgroep moeten maken."

Van der Vaart speelde een dag later tegen Bayer Leverkusen, benutte een strafschop, waarna hij door de supporters weer in genade werd aangenomen. "Ik ben dat seizoen nog gebleven en een jaar later vertrok ik naar Real Madrid."

Meer nieuws

Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
0
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
4
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
0
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
5
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties