Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Wiel draagt met assist bij aan belangrijke overwinning Fenerbahçe

Laatste update:

De thuisploeg begon vlammend aan de ontmoeting en na twee minuten spelen zag Morgan De Sanctis een schot van Salih Uçan al via de paal langs zijn doel vliegen. Een paar minuten later was de Italiaan wel geklopt, maar hij had scheidsrechter Jesús Gil Manzano mee, die het doelpunt afkeurde wegens een overtreding. De Sanctis trad daarna geweldig op bij een kopbal, waarna Martin Skrtel net niet bij de rebound kon. Na een kleine twintig minuten spelen kreeg ook Emenike een flinke kans, maar hij kopte helemaal vrijstaand recht in de handen van de ingevallen Loïc Badiashile.

De Nigeriaan had een dikke vijf minuten voor rust meer geluk: hij kreeg de bal uit een geweldige dieptepass van Simon Kjaer, zette Jemerson opzij en omspeelde daarna Badiashile voor de 1-0. De Turken konden echter niet lang van deze voorsprong genieten, want drie minuten later stond het alweer gelijk: Falcao kreeg de bal via Skrtel weer in zijn voeten en hoefde alleen maar binnen te tikken in een leeg doel. Voor de Colombiaan was dit zijn eerste doelpunt in Europees verband sinds februari 2013.

Terwijl de beste kansen aan het begin van de eerste helft op naam van Fenerbahçe kwamen te staan, was het Monaco dat na de rust uit de startblokken schoot. Valère Germain kopte na drie minuten spelen vlak langs het doel van Ertugrul Taskiran en een minuut later spatte een schot van Nabil Dirar uiteen op de paal. Deze aanvalsgolf van de Fransen kon echter niet voorkomen dat zij voor de tweede keer op achterstand kwamen, want met nog een half uur te spelen was het opeens 2-1.

Van der Wiel gaf de bal prima voor en Emenike schoot in één keer uit de lucht, en uit de draai, knap raak. Falcao kreeg vlak daarna opnieuw de kans om meteen weer gelijk te maken, maar de spits stuitte deze keer op de doelman. Jemerson mocht even later in eerste instantie wel juichen. Zijn gelijkmaker werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Ozan Tufan kreeg tien minuten voor tijd nog een flinke kans om de voorsprong verder uit te breiden, maar zijn poging werd tijdig onschadelijk gemaakt.

-
Denk jij dat Fenerbahçe AS Monaco volgende week uit gaat schakelen?

Meer nieuws

Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
7
FC Volendam haalt duo Dingsdag en Simons uit elkaar: 1 trainer vertrekt
0
Leroy Fer werkte onder Farioli én Potter: 'Ik denk dat hij beter bij Ajax past'
10
'Withete Allegri ontspoort na afloop van bekerwinst Juve en bedreigt journalist'
7
Atalanta-coach vreest voor einde seizoen van EK-kandidaat Marten de Roon
26
Go Ahead Eagles pikt absolute smaakmaker op in de Keuken Kampioen Divisie
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties