Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wesley Sneijder overtuigt KNVB en loopt vanaf komend seizoen mee bij club

Laatste update:

"Ik heb inmiddels weer met de KNVB gesproken", onthult Sneijder op een vraag van Wilfred Genee over zijn toekomstplannen. "Dat is een zeer goed gesprek geweest."

"Richting het nieuwe seizoen ga ik kijken bij welke club ik mee kan lopen. Ik ga ergens instappen en dan ga ik kijken waar het naartoe gaat. Het is het einde van het seizoen, dus het zou gek zijn als ik nu al zou instappen."

"Ik kon ook nu al ergens instappen, maar dat vond ik zelf niks. Want dan kom je daar à-la-minute, terwijl je daar misschien niet eens een goed gevoel bij hebt. Ik wil de komende weken gaan kijken bij welke club ik in wil stappen."

"Ik moet ook nog kijken waar: bij de jeugd, of bij een eerste elftal", voegt Sneijder toe. "Het kan ook nog bij een club in combinatie met een rol bij de KNVB zijn. De mogelijkheden liggen er allemaal. Ik kan dan mijn diploma halen."

"Uiteindelijk is het min of meer voor elkaar dat ik op een snellere manier mijn diploma kan krijgen. Maar ik ga niet naar Ajax toe, daar blijf ik weg", besluit Sneijder.

De 134-voudig Oranje-international wilde al langer aan de slag gaan als trainer, maar hij vond het standaardtraject van de KNVB niet bij zijn beoogde trainersstijl passen. In eerste instantie wilde de organisatie niet meewerken aan een op maat gemaakt traject, maar nu is die optie er toch wel.

Meer nieuws

Arkadiusz Milik lijkt EK en confrontatie met Oranje te moeten missen
0
Real Madrid bereid om astronomische transfersom te betalen voor Florian Wirtz
3
Genieten van 'overacting' Weghorst: 'Alsof hem groot onrecht was aangedaan'
6
Feyenoord-talent Leo Sauer komt in prachtig rijtje met EK-oproep Slowakije
2
EK-selectie Zwitserland: Xhaka, Shaqiri, Okafor en Akanji grootste blikvangers
2
Bayern München bereid om De Ligt en Mazraoui bij aantrekkelijk bod te verkopen
76

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties