Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooij ziet opnieuw een defensieve optie wegvallen bij PSV

Laatste update:

Oppegård liep op de training van afgelopen maandag een blessure op en wordt momenteel onderzocht. De kans bestaat dat hij er voorlopig uit ligt. De afwezigheid van de Noor komt ongelegen, daar PSV al een aantal defensieve krachten in de lappenmand heeft zitten. Volgens de regionale krant trainden Ledezma, Mauro Júnior en Vertessen nog niet met de groep mee en hebben ze naar verwachting nog enkele weken nodig om weer aan te sluiten. Carlos Vinícius is er normaal gesproken weer bij tegen Rangers. De Braziliaan werd eerder gelinkt aan een vertrek uit Noord-Brabant, maar lijkt gewoon te blijven.

Op De Herdgang gaat het de laatste tijd veel over Cody Gakpo. De linksbuiten staat in de nadrukkelijke belangstelling van het Manchester United van trainer Erik ten Hag en verwacht wordt dat de geboren Eindhovenaar de club nog voor het einde van de transferperiode verlaat. De interesse in de Oranje-international staat los van zijn beschikbaarheid tegen Rangers; Gakpo wordt 'gewoon' in de basis verwacht, waar hij vermoedelijk de aanval zal vormen met Luuk de Jong en Ismael Saibari. Van Nistelrooij zegt dinsdag op de persconferentie onder de indruk te zijn van Gakpo. "Ik werk nu acht weken met hem en heb geen enkel moment gezien dat hij ander gedrag vertoont. Dat is uitermate knap voor iemand van zijn leeftijd."

PSV nam na het gelijkspel van vorige week een redelijk goed gevoel mee naar Eindhoven. Na het openingsdoelpunt van Ibrahim Sangaré herpakte Rangers zich door doelpunten van Antonio Colak en Tom Lawrence. Doelman Walter Benítez ging daarbij hopeloos in de fout. Armando Obispo zorgde er met een fraaie kopbal uit een hoekschop voor dat die fout niet tot een nederlaag leidde. Het duel in het Philips Stadion begint woensdagavond om 21.00 uur. De winnaar plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League.

UEFA Champions League
PSV
0 - 1
Rangers

Meer nieuws

Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
0
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
6
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
6
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
17
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties