Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van 't Schip spreekt Van Basten tegen en verdedigt twee spelers van Ajax

Laatste update:

"Het middenveld is drama en de achterhoede is drama. Dat is dan waarmee je moet werken", stelt Van Basten in het praatprogramma. Van 't Schip is het niet eens met de voormalig spits. "Het middenveld is helemaal geen drama."

"We moeten niet vergeten dat Taylor een jongen is van 21 en Hlynsson is ook pas 19", gaat Van 't Schip verder. "Van hem zien we ook niks", countert van Basten direct.

"Hij zit inderdaad in een mindere fase", erkent Van 't Schip. "Maar het zijn allebei gewoon goede voetballers. De selectie is jong en daarmee moet je aan de slag."

Tafelgast Ruud Gullit vraagt of Van 't Schip daarom ook een ervaren speler als Jordan Henderson aan de selectie van Ajax wil toevoegen. "Het ontbeert het elftal duidelijk aan ervaring, dus het is zo dat we daarin de balans willen herstellen."

De Amsterdamse trainer wordt later ook nog gevraagd naar een update over een eventuele komst van Henderson. "Er is al heel veel over gezegd, ik hou het erbij dat we ervaring nodig hebben in het elftal."

Volgens De Telegraaf-journalist Mike Verweij wil Henderson dolgraag naar Amsterdam komen en is hij bijna persoonlijk rond met Ajax. Alleen zijn club Al-Ettifaq doet niet zo makkelijk afstand van zijn aanvoerder.

Meer nieuws

Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
16
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
30
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties