Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton

Laatste update:

Bijzonderheden:


Binnen het kwartier nam Bournemouth de leiding. Uit een corner werd de poging van Ünal nog gekraakt, maar in tweede instantie werkte ex-Feyenoorder Senesi wel binnen: 1-0. De Turkse voormalig spits van FC Twente kreeg de assist op zijn naam.

In de tweede helft wist de aangever bij de openingstreffer zelf te scoren. De aanvaller kopte een voorzet van Dango Ouattara vakkundig binnen: 2-0. Vlak voor tijd gooide Kluivert de wedstrijd in het slot. De voormalig Ajacied werd weggestuurd door Ryan Christie, kapte naar binnen en schoot overtuigend raak: 3-0.

Bart Verbruggen keepte de gehele wedstrijd namens Brighton, maar zal dus met weinig plezier terugdenken aan deze middag. Joël Veltman kwam in minuut 74 binnen de lijnen.

AFC Bournemouth - Brighton & Hove Albion 3-0


13' 1-0 Marcos Senesi (assist: Enes Ünal)
52' 2-0 Enes Ünal (assist: Dango Ouattara)
87' 3-0 Justin Kluivert (assist: Ryan Christie)

Meer nieuws

Vink ziet onthutsend zwak moment van Feyenoord tegen NEC: 'Die is knettergek'
1
Live meepraten in de Bundesliga: VfL Bochum - Bayer Leverkusen
0
Moet PSV zich opmaken voor vertrek? 'Ik sta daar wel open voor'
4
Memphis Depay maakt rentree voor Atlético, dat dankzij beauty De Paul wint
1
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
14
Jordan Henderson valt op het veld woedend uit tegen Brian Brobbey
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties