Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van tranen naar vreugde: Franse superster zorgt voor plottwist in AZ-stadion

Laatste update:

Moussa Diaby heeft zich donderdagavond van zijn beste kant laten zien na het duel tussen AZ en Aston Villa (1-4). Op een video van ESPN is te zien dat een groot fan van de negenvoudig international van les Bleus naar Alkmaar was afgereisd om zijn held te zien, in de hoop middels een zelfgemaakt spandoek zijn shirt te scoren. Toen dat in eerste instantie dreigde te mislukken, barstte de jonge fan in tranen uit. Een steward schoot te hulp.

Het veiligheidsteam regelde een beker water voor de teleurgestelde fan, waarna het doek mee werd genomen de catacombe in. Hoogstwaarschijnlijk om Diaby te overtuigen, daar de pijlsnelle vleugelspits plotseling weer het veld op kwam gelopen. De 24-jarige Parijzenaar gaf zijn trouwe fan een knuffel, overhandigde zijn shirt en nam de tijd om het moment te vereeuwigen middels een foto. Zo zorgde Diaby ervoor dat het alsnog een onvergetelijke avond werd voor zijn fanatieke bewonderaar.

Europa Conference League
AZ
1 - 4
Aston Villa

Meer nieuws

Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
4
Earnest Stewart steelt de show met zijn dansmoves in kleedkamer van PSV
0
Live meepraten in de Bundesliga: Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
0
Live meepraten in de Premier League: Liverpool - Tottenham Hotspur
2
PSV-supporter verliest vingers door vuurwerkbom die in zijn hand ontploft
15
Ajax wint bij FC Volendam, dat definitief degradeert uit de Eredivisie
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties