Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veel onbegrip na gigantische flater van Cillessen: 'Waarom, waarom?'

Laatste update:

In de slotfase ging Cillessen gruwelijk de fout in. De doelman dacht dat de bal naast zou gaan, maar verkeek zich daar totaal op en zag de 'inzet' van Antoine Colassin via de paal binnenrollen. "Hij zit er absoluut niet goed in, hè", concludeert Marciano Vink bij ESPN. "Twee of drie weken geleden zette hij zichzelf tijdens de Friese (Gelderse, red.) derby ook al voor schut en nu doet hij het eigenlijk ook weer. De bondscoach ziet dit natuurlijk ook…"

"Cillessen denkt natuurlijk dat die bal naast gaat, dat snappen we allemaal wel, denk ik", geeft Kenneth Perez aan. "Maar waarom pakt hij deze bal niet gewoon? Waarom laat hij de bal achter gaan? Het staat 2-2, je hebt evenveel kans om te winnen als Heerenveen." Door de enorme ketser van Cillessen kwam Heerenveen in punten gelijk met NEC (38). De achterstand op nummer acht RKC bedraagt voor de ploeg van trainer Rogier Meijer momenteel drie punten.

Cillessen kende halverwege april een dramatische eerste helft van de Gelderse derby tussen NEC en Vitesse, dat halverwege met 0-2 leidde. De doelman zag er eerst niet geweldig uit bij het rake afstandsschot van Matus Bero, maar bij de tweede Arnhemse treffer maakte hij het helemaal bont. Mohamed Sankoh ontfutselde hem heel makkelijk de bal binnen de zestien, waarna Kacper Kozlowski simpel kon binnentikken van dichtbij. Na rust ging Cillessen gruwelijk in de fout met een uitgooi, wat uiteindelijk leidde tot een goal van Kozlowski. Hij deed dat echter in buitenspelpositie, tot opluchting van de falende doelman.

Eredivisie
NEC
2 - 3
sc Heerenveen

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
7
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
14
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties