Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veelbesproken actie van Davy Klaassen voor gemiste penalty gaat viraal

Laatste update:

De heenwedstrijd tussen Inter en Atlético eindigde in een 1-0 overwinning voor de Italianen, waarna de Madrilenen woensdag tijdens de return in eigen huis met 2-1 te sterk waren. Zodoende kwam het op strafschoppen aan om te bepalen welke club zich zou plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League.

Meer: Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: ‘Toen zij vertrokken...’

Klaassen werd tien minuten voor het einde van de verlenging, speciaal voor de strafschoppenserie, ingebracht door trainer Simone Inzaghi. De 31-jarige Oranje-international zag zijn strafschop gekeerd worden door Atlético-doelman Jan Oblak. Hoewel de penalty van spits Lautaro Martínez een stuk slechter werd ingeschoten, gaat het op social media vooral over de strafschop van Klaassen.

Dat alles heeft te maken met de aanloop van Klaassen. Al voor de middenvelder de bal schoot, schudde hij opzichtig met zijn hoofd. Supporters wereldwijd vragen zich op X af waarom de rechtspoot dat deed. De reacties onder zijn laatste foto op Instagram kan Klaassen beter overslaan, daar de supporters van Inter zich behoorlijk laten gaan onder het kiekje dat twee weken geleden is geplaatst.

Meer nieuws

Verweij raadt Ajax en Feyenoord aan toe te slaan: 'Hij kan een sensatie worden'
0
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
7
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties