Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verblijf van Klaassen bij Inter lijkt beperkt tot één jaar na nieuws van Romano

Laatste update:

De transfer van Zielinski laat al even op zich wachten. Enkele weken geleden kwam de middenvelder al tot een persoonlijk akkoord met de club. Ook de medische tests zijn reed voltooid.

Meer: Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: ‘Toen zij vertrokken...’

Het is de bedoeling dat Zielinski zich komende zomer bij Inter gaat voegen. De Pool kwam in 2016 voor 16 miljoen euro over van Udinese. In het verleden speelde hij naast Udinese en Napoli voor Lubin in Polen en werd hij door Udinese eens uitgeleend aan FC Empoli.

De handelwijze van Zielinski, die zijn contract weigerde te verlengen bij Napoli, wordt hem niet in dank afgenomen. De middenvelder is door de club niet ingeschreven voor het restant van de Champions League.

Napoli neemt het in de achtste finales van het miljardenbal op tegen FC Barcelona. De heenwedstrijd in het Stadio Diego Armando Maradona staat op 21 februari op het programma. Op 12 maart staat de return in Catalonië op het programma.

Perspectief Klaassen


Door de komst van Zielinski is het de vraag wat Inter met Klaassen gaat doen. De Nederlander kwam afgelopen zomer transfervrij over van Ajax, maar hoeft niet op veel speeltijd te rekenen.

Klaassen heeft een contract dat komende zomer afloopt met de optie op een extra jaar. Dit seizoen kwam hij in de Serie A echter slechts vier procent (70 van de 1890 minuten) van de mogelijke speeltijd in actie.

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
13
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
5
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
9
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties